Ви тут:
Суспільство Україна 

В Ужгороді закінчилися всі місця для хворих на COVID-19

У ситуації, що склалася, винна мерія Ужгорода, що не виконує рішень обласної влади, стверджують у Закарпатській облдержадміністрації.

Про це розповіли у Закарпатській обласній державній адміністрації.

«Міська влада Ужгорода регулярно не виконує рішення державної та регіональної комісій з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій, чим призвела потрапляння обласного центру до червоного рівня епіднебезпеки.
Наразі лікарні Ужгорода заповнені на 100% і важких хворих змушені направляти в інші райони області», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Щоб розгрузити лікарні Полтави, хворих із непідтвердженим діагнозом COVID-19 будуть направляти до Полтавської ЦРЛ

Ужгород— місто на річці Уж в Закарпатській області України, центр Ужгородської міської громади та Ужгородського району. Розташоване за 811 км від Києва, на кордоні зі Словаччиною.

Місто біля підніжжя Карпат є найменшим обласним центром країни, проте має багату й давню історію. Засноване у IX столітті. Воно опинилося під владою Угорщини, а пізніше — Австро-Угорщини. Було довгий час фортецею роду Другетів. Ужгород розвивався як промисловий та культурний центр Закарпаття. У 1919 році був столицею Підкарпатської Русі у складі Чехословаччини, 1945-го перейшов до УРСР, з 1991-го — в складі незалежної України.

Перейти до вмісту