Ви тут:
Суспільство Україна 

Укрзалізниця модернізувала вагони СВ

Укрзалізниця відновила вагони СВ на власних потужностях у депо станції Каховка: повністю модернізовано кузов та оновлено інтер’єр, продовжено їх термін служби на 14 років.

Відремонтований рухомий склад в кількості два вагони Укразалізниця планує задіяти для перевезень пасажирів у напрямку Лисичанська. Цьогоріч заплановано оновлення таким ремонтом ще 3 вагони СВ та 24 переобладнати на вагони із меблями, що трансформуються, повідомляє Укрзалізниця.

Капітально-відновлювальний ремонт (КВР) одного вагона обійшовся Укрзалізниці в 11,5 млн грн. Це у половину менше, ніж придбати новий. Тепер оновлений рухомий склад має великий ресурс для використання — із початкових 28 його продовжено до 42 років, а також сучасні елементи конструкції: кузов вагона, даховий кондиціонер, нові віконні блоки із склопакетами, ролетні системи для захисту від прямих сонячних променів. Змонтовано шафу управління і контролю електрообладнання пасажирського вагона  та облаштувано у вагоні екологічно-чистий туалет.

У 2021 році Укрзалізниця планує інвестувати в інфраструктуру, локомотиви, вантажні вагони та пасажирські перевезення понад 26 млрд грн.

Перейти до вмісту