Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

УХЛ: «Кременчук» ледве зумів перемогти дебютантів ліги

«Краматорськ» в рівній боротьбі поступився «Кременчуку» в дебютному матчі чемпіонату УХЛ Паріматч.

Про це повідомляє УХЛ.

Перший період краматорські хокеїсти почали більш ніж впевнено – в першому ж більшості «Краматорськ» розіграв відмінну атаку три в одного на ворота Новицького і Жвачкін після відмінної передачі прошив голкіпера “городян”, закинувши першу шайбу в історії краматорського клубу. Ця шайба для «Кременчука» стала холодним душем, після якого кременчужани зібралися і не тільки зрівняли цифри на табло, але і вийшли вперед.

Читайте також: «Кременчук» у непростому матчі переграв «Дніпро»

Другу двадцятихвилинку краматорський клуб почав так само як і першу – Жвачкін вдруге прошив Новицького і зрівняв рахунок, а потім Денискін з розвороту точно прошив Шевчука і знову вивів господарів матчу вперед.

А на останній хвилині другого періоду Кривошапкін зловив відмінний пас від Карпенка і, скориставшись помилкою “городян”, закинув своїй колишній команді, вдруге зрівняв цифри на табло.

У третьому відрізку матчу команди перші п’ять хвилин провели без закинутих шайб, розуміючи ціну будь-якої помилки, а потім знову обмінялися голами. Спочатку екс-капітан “городян” Карпенко вдало реалізував свій момент біля воріт Гордюшина, який замінив в створі Новицького, а потім Коробов зробив рахунок 4:4 і змусив команди починати все спочатку.

У другій половині періоду кременчужани зусиллями Денискіна знову вийшли вперед, встановивши остаточний рахунок на табло. Таким чином, «Краматорськ» у впертій боротьбі поступився чинним чемпіонам країни, дебютувавши в чемпіонаті УХЛ Паріматч.

Перейти до вмісту