Ви тут:
Спорт Суспільство 

УХЛ: “Краматорськ” сенсаційно переграв “Донбас”

В Дружківці стартував розіграш одинадцятого туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги Паріматч – першу очну зустріч сезону провели «Донбас» і «Краматорськ».

Як розповіли в УХЛ, очікувано перший період зустрічі клуби провели на високих швидкостях і з великою кількістю гострих з обох боків атак. «Донбас» в основному грав першим номером, а «Краматорськ» ловив противника на контратаках. Одним з найнебезпечніших моментів періоду відзначився Пересунько – форвард в притул розстрілював Короваєва, але прошити його так і не зміг. У «Краматорська» фактично 100% момент не зміг реалізувати Жвачкін – Трифонов відбив кидок від Гриня, але залишив порожнім кут воріт, однак Жвачкін не зміг добити шайбу і відзначитися.

Але навіть попри велику кількість моментів, реалізувати їх у команд так і не вийшло, а на першу перерву клуби пішли з нулями на табло.

Читайте також: «Кременчук» у напруженому матчі переграв «Краматорськ»

На початку другої двадцятихвилинки впевненіше виглядав вже «Краматорськ», який обрушив шквал кидків на ворота Трифонова, змушуючи його раз по раз проявляти свою майстерність. Одними з найяскравіших були кидки від Гриня і Столяренка, але обіграти голкіпера донеччан у них так і не вдалося.

«Донбас» до екватора матчу вирівняв гру і зміг заволодіти перевагою, а ланка Шишлянніков – Бірюков – Сигарьов неодноразово робили замах на володіння Короваєва, але і тут переможцем вийшов голкіпер.

Першу шайбу в поєдинку вболівальники побачили аж на екваторі третього періоду, коли найрезультативніша ланка чемпіонату провела, здавалося нескладну атаку, але Короваєв не впорався з цим кидком і пропустив. Першу шайбу в матчі закинув Сигарьов, записавши на свій рахунок восьмий гол у сезоні.

Через п’ять хвилин зіграла краща більшість поточного сезону і «Краматорськ» зміг реалізувати чисельну перевагу – після кидка від Тарана відмінно на добиванні зіграв Сурсов і зрівняв рахунок на табло, перевівши матч в овертайм.

В овертаймі сильнішим виявився «Краматорськ», а перемогу своїй команді приніс гол капітана Карпенка. Таким чином, команди в першій очній зустрічі в історії розділили 3 очка на користь «Краматорська» – 2:1.

Перейти до вмісту