Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві вручили премії спортсменам, які вибороли призові місця на міжнародних змаганнях, та їхнім тренерам

20 листопада секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, директор Департаменту культури, молоді та спорту Олена Ромас та начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради Ігор Скляр вручили одноразові винагороди (премії) спортсменам міста, які вибороли призові місця на міжнародних офіційних змаганнях та їх тренерам.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Одноразові премії отримали член національної збірної команди України з бодібілдингу Марина Полапа за І місце на Кубку Світу з бодібілдингу FIT MODEL, за ІІІ місце на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу, за І місце на Чемпіонаті Світу з бодібілдингу FIT MODEL та заслужений тренер України Лернік Матосян.

Читайте також:  Голова Полтавської ОДА привітав Марину Полапу з чемпіонством

А також член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное Марія Кічасова-Скорик за І місце на Кубку Світу з веслування на байдарках і каное та заслужений тренер України Сергій Кічасов.

“У нас є така традиція – спортсменів ми відзначаємо не лише добрим словом, а й підтримуємо матеріально, аби їхні зусилля і той внесок для розвитку міста, був достойним. Для нас було важливо, щоб цей процес був простим та механічним, тому цьогоріч ми прийняли чітке рішення, що усі спортсмени, які займають призові місця – отримують грошову винагороду. Я маю надію, що процес автоматичного нагородження буде продовжено і в наступному році. Вітаю спортсменок та їхніх тренерів і дякую за терпіння та наполегливість. І сподіваюся на олімпійське золото у Полтаві”, – наголосив Олександр Шамота.

Нагадаємо, днями відбулося засідання виконкому Полтавської міської ради, на якому погодили виплату премій полтавським спортсменам та їх тренерам: хто і скільки отримає.

Фото: Полтавська міська рада

  

Перейти до вмісту