Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві вперше відбулися масштабні танцювальні збори

Минулого тижня у Полтаві вперше відбулися масштабні танцювальні збори «Poltava Dance Camp – 2020», які об’єднали тренерів-педагогів і танцюристів із різних міст і клубів України.

Серед учасників просвітницького заходу були студенти та викладачі кафедри хореографії ПНПУ імені В. Г. Короленка, повідомили у виші.

Програма зборів передбачала лекції, індивідуальні уроки і практику. Відомі тренери-педагоги з латиноамериканської програми Денис Река (м. Київ), Олексій Гоцуляк (м. Одеса), Євген Смагін (м. Санкт-Петербург) та з європейської програми – Артем Куклін (м. Київ) ділилися професійним досвідом, ставили композиції і працювали індивідуально з танцювальними парами.
“Концентрація тренувальних годин, мобілізація сил і уваги дозволили у максимально короткі строки досягти бажаних результатів. Відвідування таких заходів дає можливість професійно зростати педагогам і танцівникам, отримувати нову інформацію, вдосконалювати і танцювальну техніку, і педагогічну майстерність. Особливий інтерес у тренерів-педагогів викликали лекції Євгена Смагіна та Дениса Реки, які значну увагу приділили технічним аспектам танців латиноамериканської програми, механіці рухів, відпрацюванню взаємодії в парі”, – йдеться у повідомленні.

Фото: ПНПУ

Перейти до вмісту