Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві шукають соціального працівника для дотестового та післятестового консультування

У КП «Полтавський обласний центр громадського здоров’я Полтавської обласної ради» оголосили конкурс на відбір соціального працівника  для дотестового та післятестового консультування під час здійснення досліджень з визначення маркерів вірусних гепатитів В і С та тестування на ВІЛ швидкими тестами у рамках проведення Європейського тижня тестування.

Конкурс проводиться у рамках реалізації проєкту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та ВІЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики і лікування туберкульозу, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування ВІЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров’я».

Назва позиції:  соціальний працівник для дотестового та післятестового консультування під час здійснення досліджень з визначення маркерів вірусних гепатитів В і С та тестування на ВІЛ швидкими тестами

У період з 20 по 27 листопада 2020 року, як в Україні, так і області проводитиметься Європейський тиждень тестування ініційований Euro TEST, основним завданням якого буде тестування на ВІЛ та визначення маркерів вірусних гепатитів В та С. Актуальність проведення зазначеної ініціативи обумовлена високою поширеністю ВІЛ та вірусних гепатитів серед населення України.

Кількість позицій – 1

Період виконання робіт: 20 – 27 листопада.

Основні обов’язки:

  1. Отримання поінформованої згоди від пацієнта та фіксування цього у журналі обліку з особистим підписом.
  2. Надання пацієнту для заповнення Анкету щодо оцінювання ризику інфікування вірусними гепатитами В та С.
  3. Супровід у здійсненні дослідження з визначення маркерів вірусних гепатитів В і С, та тестування на ВІЛ швидким тестом.
  4. Надання інформації пацієнту про результати проведеного тесту.
  5. У разі отримання негативного ре­зультату надання пацієнту інформа­ційних матеріалів щодо рекомендованих методів профілактики, яких необхідно дотри­муватись для попередження інфіку­вання в подальшому.
  6. У разі отримання позитивного ре­зультату:

• надання пацієнту інформаційного листа щодо діагностики та лікування вірусних гепатитів;

• надання пацієнту інформаційних матеріалів щодо не­обхідності подальшого обстеження, обсяг якого визначає або надавач послуг первинної медико-санітарної допомоги, або лікар-інфекціоніст, або гастроентеро­лог, до якого направляють хворого.

  •  надання пацієнту інформації про служби та організації (із зазначенням контактів установ, он-лайн ресурсів), що надають в області підтримку людям, які живуть з ВІЛ та особам з груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ.
  •  надання інформації щодо важливості залучення до тестування на вірусні гепатити та ВІЛ статевих/ін’єкційних партнерів особи з позитивним результатом тесту на вірусний гепатит та/або ВІЛ.
  • У разі отримання сумнівного або не­коректного результату супровід у проведенні пацієнту повторного скринінгу із вико­ристанням іншого швидкого тесту.
  • Внесення необхідних записів до журналу обліку.
  • Підготовка фінального звіту про проведену роботу.

Вимоги до професійної компетентності:

  1. Середня або вища освіта.
  2. Досвід роботи у сфері соціального супроводу профілактики, діагностики та лікування ВІЛ, вірусних гепатитів В і С.
  3. Досвід та уміння консультувати пацієнтів.
  4. Чітке знання алгоритму щодо діагностики, лікування та моніторингу хронічних вірусних гепатитів В і С та ВІЛ, «маршруту пацієнта».
  5. Відмінне знання усної та письмової ділової української мови.
  6. Чітке дотримання термінів виконання завдань.
  7. Толерантність та відповідальність.

Резюме, мотиваційний лист, копії документів про освіту, копія паспорта, інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. 

У темі листа, будь ласка, зазначте:  «Соціальний працівник для дотестового та післятестового консультування під час здійснення досліджень з визначення маркерів вірусних гепатитів В і С та тестування на ВІЛ швидкими тестами»

Контактна особа – Довженко Ірина Леонідівна.

Термін подання документів – до  13 листопада, реєстрація документів завершується о 17:00.

Перейти до вмісту