Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У лікарні інтенсивного лікування “Кременчуцька” розпочали капремонт приймального відділення

Від початку листопада в лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» триває реалізація проєкту капітального ремонту приймального відділення.

Директор медичного закладу Оксана Корлякова наголошує на тому, що після реалізації даного проєкту Кременчук і лікарня «Кременчуцька» отримають сучасний приймально-діагностичний центр із європейськими умовами діагностики та надання невідкладної допомоги пацієнтам.

Як розповіли у Кременчуцькій міськраді, оновлене приймальне відділення буде розбите на три зони – «зелену», «жовту» та «червону». Із перших хвилин перебування хворих у відділенні вони проходитимуть так зване «сортування» – або очікуватимуть госпіталізації, або направлятимуться в протишокову палату, або на дообстеження. У приймально-діагностичному відділенні буде розміщено ендоскопічний кабінет, кабінет ультразвукової діагностики, рентген кабінет, державний комп’ютерний томограф, протишокові палати з апаратами ШВЛ. Окрім того відділення оснастять моніторами пацієнта та іншим реанімаційним обладнанням для надання допомоги під час невідкладних станів.

Оксана Корлякова зазначає, що наразі ЛІЛ «Кременчука» є базовою лікарнею Південного госпітального округу, тому в ній прийматимуть пацієнтів не лише з Кременчука, а й Кременчуцького та прилеглих до міста районів. Взагалі, планується, що в майбутньому в лікарні будуть створені всі умови задля проведення широкого спектру операційних втручань, які є в області хірургії.

Проєкт капітального ремонту приймального відділення в ЛІЛ «Кременчуцька» реалізується на умовах спів фінансування з державного та міського бюджетів. При безперебійному фінансування планується, що до кінця поточного року капітальний ремонт відділення може бути завершено.

 

Перейти до вмісту