Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Кременчуцькій міській художній галереї відкрилася виставка картин Оксани Бойко

17 листопада у Кременчуцькій міській художній галереї (вул. Коцюбинського, 4) відбулося урочисте відкриття виставки картин Оксани Бойко «Колорити Казахстану» та міжнародної фотовиставки міста-побратима Алітус (Литва) «Такий самий, але інший…», а також творчий вечір-презентація музичної поеми «Казахстан» Сергія Горюновича.

Директор Міждержавного інституту українсько-казахстанських відносин Микола Степаненко, який завітав цього дня до нашого міста, вручив нагороди та відзнаки інституту, а також повідомив про присвоєння почесних звань кременчужанам за вагомий внесок у розвиток міжнародних відносин.

Про це розповіли у Кременчуцькій міськраді.

Міжнародна фотовиставка «Такий самий, але інший…», представлена у картинній галереї, презентує кременчужанам литовське місто-побратим Алітус, його затишні вулиці, мальовничі парки та сквери. У експозиції представлено 19 світлин 14-х литовських фотохудожників.

Варто зазначити, що 21 вересня у Алітусі було відкрито міжнародну виставку робіт професійних фотохудожників та фотографії аматорів нашого міста, яка була присвячена Дню визволення Кременчука від фашистських загарбників. Її учасникам вручили Грамоти від мера литовського міста-побратима міста Алітус.

Кременчуцька міська художня галерея працює:

Вівторок – п’ятниця 11.00-18.00

Субота – неділя 11.00-18.30

Перейти до вмісту