Ви тут:
Погода Суспільство 

Синоптики прогнозують, що цього тижня в Україні будуть перші заморозки

Похолодання і нічні заморозки. Вже завтра стовпчики термометрів значно опустяться. 

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

“Антициклон і завтра, і післязавтра, і до кінця тижня, як мінімум, буде визначати погоду в Україні. Суху погоду. Тобто, ніяких серйозних дощів чи снігів не передбачається. Я згадала про сніг, бо, якби синоптична ситуація вказувала на ймовірність опадів, то сніг міг би бути – адже йде похолодання”, – написала Наталка Діденко.

У нічні години температура повітря коливатиметься від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла, а завтра вдень буде не вище +3+9 градусів. Тепліше на кілька градусів хіба що в Криму та на Закарпатті, +8+12 градусів.

В Укргідрометцентрі інформують, завтра,  11 листопада, у Полтаві та області також стовпчики термометрів сповзатимуть вниз, вдень у середу очікується близько +4+6 градусів, вночі 0+2. Нічні заморозки на Полтавщині прогнозують з 12 листопада до кінця тижня: у четвер-п’ятницю температура вночі коливатиметься від +1 до -1, у суботу-неділю -1-3.

За словами Наталки Діденко, надалі похолодання зміцниться, антициклональний характер погоди втримається, буде без опадів, з періодичними туманами.

Фото: espreso.tv

Перейти до вмісту