Ви тут:

“Святий Миколай – дітям”: у Кременчуці стартувала благодійна акція

У Кременчуці стартувала благодійна акція «Святий Миколай – дітям». Як розповіли у Кременчуцькій міськраді, дана акція проводиться багато років поспіль, її організаторами є Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, управління у справах сімей та дітей, молоді та спорту виконкому міської ради, департаменту освіти Кременчука дітей та молода, а також управління освіти виконкому міської ради.

Традиційно у рамках акції «Святий Миколай – дітям» триватиме збір подарунків дітям, які мають пільгові статуси. Цього року у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби формат проведення благодійного збору подарунків змінено.

Усіх, хто цього року бажає привітати діточок із Днем Святого Миколая, які опинилися в складних життєвих обставинах, з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування запрошуємо зв’язатися з головним офісом благодійної акції, який розташовано за адресою, вул. Шевченка, 19/3 або зателефонувати на номер – 068 018 18 95.

Свої мрії діточки залишають у листах під час Марафону написання листів Святому Миколаю. Здійснити їх можна дуже легко, треба зайти на сторінку у ФБ Молодіжного Парламенту Кременчука, та визначитися з подарунком.

Акція «Святий Миколай – дітям» триватиме до 20 грудня. Потім всі зібрані подарунки будуть передані маленьким кременчужанам.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту