Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

STOPбулінг: у Полтаві стартував дитячий онлайн-конкурс відеороликів

У межах Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” у Полтаві оголосили дитячий онлайн-конкурс аматорських відеороликів «STOPбулінг».

Про це повідомили у Департаменті культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.

Для участі необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] (з приміткою – онлайн-конкурс «STOPбулінг») тематичний відеоролик (не більше 1 хвилини), що висвітлює проблематику шкільного булінгу та його профілактику.

 Читайте також: “Мій світ – без насильства”: у Полтаві оголосили конкурс дитячих малюнків

В електронному листі вказати прізвище, ім’я дитини (дітей) дату народження, прізвище та ім’я одного з батьків, а також його контактний телефон.

Відеоролики приймаються до 3 грудня включно. Відеоролики розмістять на Facebook-сторінці управління у справах сім’ї, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради в соціальній мережі.

З 4 по 9 грудня року відбудеться онлайн голосування.

“Переможців визначатимуть по кількості отриманих вподобайок. Усі учасники гарантовано отримають подарунки за сприяння Фонду Народонаселення ООН в Україні -#UNFPAUkraine”, – додали у Департаменті культури, молоді та спорту міськради.

Довідки за телефоном: 050-015-54-00; (0532) 56-43-99.

Нагадаємо, на Полтавщині розпочалася обласна акція “#Котики проти гендерно зумовленого насильства” у межах Міжнародної кампанії “16 днів проти насильства”, яка триватиме до 10 грудня.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту