Ви тут:
Р Суспільство 

Самокати за акційною вартістю в інтернет-магазині Panama

Інтернет-магазин дитячих товарів Panama вже декілька років відомий батькам завдяки великому вибору дитячих товарів та швидкому обслуговуванню. Зараз український ритейлер пропонує придбати самокати на дуже вигідних умовах.

В українському інтернет-магазині Panama часто проходять розпродажі, або з’являються нові акційні пропозиції, тому якщо ви ще не заглядали на його сайт, варто нарешті це зробити. Зараз можна придбати самокати для малюків різного віку за доступною ціною та отримати безкоштовну доставку на Полтавщину. Магазин пропонує вироби закордонних брендів у різній комплектації та кольорах. Також є як моделі як для прогулянок, так і професійні.

Користь самоката для дитини

Це простий та корисний інструмент для фізичного розвитку малюка. Почати опановувати його можна з того моменту, коли дитина впевнено стоїть на ногах, тобто в 1,5-2 роки. Катання на самокаті стимулює розвиток моторики, покращує імунну систему та дозволяє дихати на повну силу. Окрім того, цей транспортний засіб дарує радість швидкого та безпечного катання.

Часте використання самокату може принести таку користь для малюка:

  • Навантаження на легені дозволяє робити дихання глибшим, тому насичує організм киснем;
  • Якщо таке хобі збережеться і в дорослому житті, то стане чудовою профілактикою вегето-судинної дистонії, адже зміцнює серце та судини;
  • Під час прогулянок дитина почергово вдивляється вдалечінь та фокусує погляд на близьких предметах, тому така зарядка для очей допомагає відпочити від гаджетів.
  • Щоб уникнути падінь, малюк має навчитись концентрації.

На відміну від велосипеда чи інших дво- та триколісних засобів, самокат можна використовувати в холодну пору року. Навіть у верхньому одязі він не сковує рухів. Теплий одяг не дає можливості тілу охолонути, але одразу після активного катання варто повертатись додому. Прохолодне повітря, яке вдихають діти також корисне для їх здоров’я, адже загартовує верхні дихальні шляхи та очищує слизові оболонки носа. Тому рекомендуємо придивитись до пропозицій за цим посиланням https://panama.ua/categorys/76435/.

Користь самоката ще й у тому, що він не вимагає спеціальних вмінь. Дитина не повинна вчитись тримати рівновагу, а достатньо просто відштовхнутись ногою. Тому малюк не комплексує перед іншими. Але варто знати, що батьки мають спостерігати розвитком дитини: якщо цей вид дитячого транспорту їй не цікавий, або ще не сформувалась рівновага, не варто наполягати на його використанні.

Три цікаві факти про самокат

  • Перший самокат був винайдений у 1817 році Карлом фон Дрезом, та мав назву «машина для ходьби». Він нагадував сучасний двоколісний велосипед без педалей.
  • Скутер — це синонім самокату, попри те, що люди звикли так називати мопед. Річ у тім, що це слово пішло від англійського scoot, що означає «бігти стрімголов».
  • Самокат у сучасному вигляді був запатентований лише через 100 років після винайдення.

Як обрати самокат для малюка

Якщо ви давно плануєте покупку дитячого самоката, то зараз саме час — малюк все ще зможе ним скористатись до того, як наступить мороз. Але перед покупкою ми радимо звернути увагу на деякі нюанси, аби подарунок проніс радість малюку і був корисним для вас.

Основні критерії вибори залежать від віку дитини, тому перш за все скористуйтесь меню на сайті, щоб знайти товари саме в цій категорії. Чим молодший малюк, тим стабільнішим має бути пристрій. Наприклад, для дітей до двох років обирайте чотириколісні моделі. Від 3 до 5 років підійдуть триколісні самокати, при цьому меншим краще обрати вироби з двома колесами спереду і одним ззаду, оскільки вони стабільніші. А от старшим можна навпаки. Для дошкільнят виробники пропонують двоколісні моделі, які дають можливість маневрувати та розганяються на більшу швидкість.

Перейти до вмісту