Ви тут:
Спорт Суспільство 

По 3 матчі за 10 днів: розповіли про найближчі плани гравців збірної України

Перед початком збору національної команди для підготовки до листопадових поєдинків більшість клубів, де виступають футболісти, внесені Андрієм Шевченком до розширеного списку, проведе по три матчі за 10 днів.

Про це повідомляє УАФ.

По два поєдинки вони зіграють у внутрішніх чемпіонатах і по одному — у Лізі чемпіонів та Лізі Європи.
Відповідно до цього графіка діятимуть легіонери Андрій Лунін із «Реалу», Євген Чеберко з ЛАСКу, Едуард Соболь із «Брюгге», Ігор Харатін та Олександр Зубков із «Ференцварошу», Руслан Маліновський з «Аталанти», Олександр Зінченко з «Манчестер Сіті», Євген Шахов з АЕКу та Роман Яремчук із «Гента».

Тим самим шляхом належить пройти й збірникам, що виступають в Україні: Іллі Забарному, Денису Попову, Олександру Караваєву, Олександру Тимчику, Віктору Циганкову та Владиславу Супрязі з київського «Динамо»; Андрію Пятову, Сергію Кривцову, Миколі Матвієнку, Валерію Бондарю, Віктору Корнієнку, Тарасу Степаненку, Віктору Коваленку, Марлосу та Жуніору Мораесу із «Шахтаря».

Читайте також: збірна України сенсаційно перемогла Іспанію у Лізі Націй

По два матчі в чемпіонатах своїх країн мають зіграти клуби Богдана Михайліченка («Андерлехт»), Євгена Макаренка («Кортрейк»), Андрія Ярмоленка («Вест Хем») та Юхима Коноплі («Десна»). Два поєдинки за «Динамо» можуть провести й Сергій Сидорчук, який через вилучення в зустрічі Ліги чемпіонів із «Ференцварошем» автоматично пропустить наступний матч команди у турнірі, із «Барселоною», та Микола Шапаренко, який через червону картку, отриману у грі чемпіонату України з «Олександрією», не братиме участі в наступному поєдинку першості, із «Дніпром-1».

Поки що незрозуміла ситуація навколо динамівців Георгія Бущана та Віталія Миколенка, які, за повідомленням офіційного сайту біло-синіх, зараз перебувають на самоізоляції.
Нагадаємо, що в листопаді збірна України планує провести три поєдинки. 11-го числа наша команда в Хожуві зіграє товариський матч проти Польщі, 14-го в Лейпцигу в рамках Ліги націй зійдеться з Німеччиною, а 17-го в Люцерні також у межах ЛН — зі Швейцарією.

Перейти до вмісту