Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

“Осіннє рандеву”: у Лубнах відкрили персональну виставку Віктора Бабенка

У галереї образотворчого мистецтва відкрили персональну виставку “Осіннє рандеву” художника Віктора Бабенка. Самобутній митець представив свої багатогранні роботи (художня скульптура, художня ліпнина, живопис та декоративно- прикладне мистецтво) у двох виставкових залах.

Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Виставку презентували з нагоди ювілею художника – 55-річчя. Привітали ювіляра зі знаковими подіями друзі, колеги мистецького цеху, поціновувачі.

В еспозиції – «Ранкове пробудження» , «Журлива пісня»,  Мгарський монастир, річка Удай.

Довідка. Віктор Бабенко народився у Лубнах 29 жовтня 1965 року. Закінчив ЗШ №2, навчався у Полтавському кооперативному технікумі та Тернопільському економічному коледжі, де здобув фах художника-рекламознавця, спеціаліста художнього дизайну. Працював художником у Полтавському художньому комбінаті, художньому кооперативі “Діапазон”, у складі реставраторів реставрував Стао-Троіцьку церкву у Троіцьку. Працював художником-дизайнером на комбінаті виробів з кераміки у Гвардемарі (Іспанія), художником-реставратором а Берліні. За його ініціативою у Лубнах створено алею майстрів. Бабенко також учасник міських і районних художніх виставок та Всеукраїнської виставки « Лубенська художня весна-2018». Автор персональних виставок в м.Лубни 2015 р., м.Ельче (Іспанія) 2010 р., м.Берлін (Німеччина) 2016 р.

Фото: Лубенська міськрада

Перейти до вмісту