Ви тут:
PROвсе Відео Суспільство 

Netflix презентував трейлер до різдвяної комедії

У Голлівуді відзняли чергову різдвяну комедію Netflix. Наразі у мережі опублікували трейлер до фільму “На місці принцеси 2”, який отримав шалений успіх серед кіноманів.

Стрічка стане продовженням романтичної комедії, яку презентували у 2018 році. Головні ролі вдруге виконає актриса Ванесса Гадженс, пише 24 канал.

У центрі сюжету комедії “На місці принцеси 2” постануть пригоди герцогині Маргарет, яка готується до коронації. Очолити Монтенаро – непросте рішення, а тому на допомогу красуні приїжджає американка Стейсі, яка є точною її копією. Вона підготує для Маргарет чималий сюрприз, запросивши у мандрівку свого брата. Почуття у цієї пари спалахнуть з новою силою, а в передріздвяний час закохана герцогиня забуде про свої обов’язки в палаці. 

Та на глядачів чекає потрійна порція гумору, адже Ванесса Гадженс зіграє ще одну героїню фільму – Фіону. Ця представниця монархії захоче зірвати коронацію, а тому зробить все, аби її родичка Маргарет не зійшла на трон.  

Романтична комедія з’явиться на стрімінговій платформі Netflix 19 листопада 2020 року. Дату презентації переносити не будуть через пандемію коронавірусу, а тому увага глядачів вже прикута до цієї новинки кіно. Всього за добу трейлер переглянули понад 600 тисяч осіб, що свідчить про майбутній успіх фільму.

 

Перейти до вмісту