Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині почали створювати реєстр соціально-економічної діяльності

16 листопада в Полтавській ОДА відбулася нарада з питань створення реєстру соціально-економічного розвитку області. Заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Богдан Бабіч повідомив, що електронна база даних значно спростить роботу як тим, хто збирає показники економічної діяльності, так і тим, хто ними користується.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

«По-перше, реєстр оптимізує процес збору і використання інформації Департаментом економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОДА. По-друге, електронна база даних дає можливість отримати точні результати, без плутанини та людського фактору завдяки автоматичному введенню даних», – сказав Богдан Бабіч.

Читайте також: У Полтавській ОДА показали модель комплексної інформаційної системи області

Інформація, що стосується соціально-економічних показників області, в Полтавській ОДА оновлюється щомісячно та щоквартально. Джерелом якої є Державна служба статистики України або окремі запити до структурних підрозділів.

«Це й інформація про результати діяльності підприємств, транспортної інфраструктури, сільського господарства, про інвестиційну діяльність та будівельну активність», – розповів начальник відділу економічного аналізу та стратегічного планування Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОДА Андрій Сорочинський.

Реєстр соціально-економічного розвитку області поділять на групи та типи і створять гнучку систему введення інформації.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту