Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Мій світ – без насильства”: у Полтаві оголосили конкурс дитячих малюнків

У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Полтаві оголосили дитячий інтернет-конкурс малюнків «Мій світ – без насильства».

Про це повідомили у Департаменті культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.

Конкурс триватиме з 25 листопада по 10 грудня. Участь можуть брати участь діти віком до 18 років, які проживають у Полтаві.
“Для участі необхідно до 3 грудня надіслати один малюнок на електронну адресу [email protected] (з приміткою – інтернет-конкурс малюнків «Мій світ – без насильства»). Додатково вказати прізвище та ім’я дитини, дату народження дитини, прізвище та ім’я одного з батьків, а також контактний телефон”, – йдеться у повідомленні.
До участі в Конкурсі допускаються роботи, що висвітлюють наступні теми: питання подолання проблем домашнього насильства, насильства за ознакою статі та жорстокого поводження з дітьми, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей, популяризація загальнолюдських цінностей та відповідального ставлення до оточення. Роботи можуть бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо) на аркуші формату А4.
Голосування за надіслані малюнки, які відповідають умовам Конкурсу, відбуватиметься на сторінці Facebook розпочнеться з 4 грудня і триватиме по 9 грудня. Усі учасники гарантовано отримають подарунки за сприяння Фонду Народонаселення ООН в Україні –#UNFPAUkraine!
Перейти до вмісту