Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Майже 600 тисяч гривень одноразової матеріальної допомоги отримають полтавці

У рамках програми “Турбота” мешканці Полтави отримають п’ятсот дев’яносто дев’ять тисяч гривень одноразової матеріальної допомоги за особистими зверненнями.

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Полтавської міської ради, яке відбулося 18 листопада.

Так, за програмою “Турбота”, матеріальну допомогу виплатять мешканцям міста за особистими зверненнями відповідно до Положення про порядок надання матеріальної допомоги мешканцям міста на загальну суму п’ятсот дев’яносто дев’ять тисяч гривень. 

Матдопомогу виплатять чотирьом учасникам бойових дій по одній тисячі гривень кожному. Дев’ять тисяч гривень перерахують для виплати допомоги трьом родинам, в яких померли: учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії та учасники бойових дій на території інших держав, по три тисячі гривень кожній.

Одноразову матеріальну допомогу виплатять мешканці міста до Дня народження, якій у грудні 2020 року виповнюється 100 років у сумі дві тисячі гривень. У IV кварталі 2020 року матеріальну допомогу перерахують членам сім’ї загиблого ветерана війни, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, на особистий рахунок (за зверненнями) – по чотири тисячі гривень кожному.

Читайте також: У Полтаві погодили виплату премій полтавським спортсменам та їх тренерам: хто і скільки отримає

Члени виконкому одноголосно підтримали і рішення про виділення коштів за Програмою надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення мешканцям квартир житлових будинків по вул. Деповській, 2, 4. Десять тисяч гривень перерахують відповідно до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги.

Фото: Полтавська міськрада

Перейти до вмісту