Ви тут:
Спорт Суспільство 

Ліга Європи: «АЕК» розгромив луганську «Зорю»

Українці зазнали третьої поразки на груповому етапі Ліги Європи. Цього разу в четвер, 5 листопада, українська команда в домашньому матчі поступилася грецькому «АЕКу».

Про це повідомляє 24 канал.

Луганська “Зоря” у матчі проти АЕКа майже повторила сценарій гри проти “Браги”. Правда тоді луганці пропустили два голи до 11-ї хвилини, і були змушені відіграватися весь матч. Цього разу гол українська команда пропустила на сьомій хвилині. Але він теж “надломив” луганців.

Під час вкидання ауту гравці “Зорі” помилилися у захисті. Тож м’яч відлетів до Танковича, який був без опіки. Він пробив. Циганікс намагався заблокувати м’яч. Але лише завадив Шевченкові. Він ноги захисника м’яч залетів у ворота повз голкіпера.

Гравці “Зорі” не відсиджувалися на своїй половині поля. Але влучного удару їм бракувало. Натомість АЕК провів ще одну разючу атаку, яка увінчалася забитим голом. Танкович дав на хід Манталосу між захисників “Зорі”, і нападник пробив повз Шевченка з близької відстані. Згодом Манталос змарнує можливість оформити дубль.

Змарнує свій момент і Кабаєв. Він отримав навіс з флангу. І опинившись перед воротами, хоч і під кутом, довго оброблятиме м’яч. За цей час його “накриють” суперники. Тож шанс скоротити відрив буде втрачено.

Невдовзі після пчатку другого тайму рахунок став розгромним. Лівая, увійшовши на кут штрафного, зумів завдати удар з-під Абу-Ханни. Шевченко не встиг зреагувати на потужний удар низом.

“Зоря” на це відповіла ударами здалеку. Але проблемою для голкіпера АЕКу вони не становили.

Та все ж “розмочити” рахунок луганці зуміли. На 81-й хвилині команда отримала право на кутовий. Під час подачі Цінтонас кулаками виніс м’яч. Його підхопив Назарина та скинув під удар Кочергіну з-за меж штрафного. Удар був настільки ідеальний, що пролетів повз всіх гравців, і навіть голкіпера, влетівши у ворота.

Та вже менше, аніж за хвилину, різниця знову була у три голи на користь грецької команди. Розігравши м’яч в центрі поля, гравці провели швидку атаку. Васілантопулос увійшов у штрафний під кутом та пробив. Шевченко ногою відбив м’яч. Але точно туди, де убули Лівая та Фаворов. І від ноги грецького нападника м’яч влетів у ворота “Зорі”.

Читайте також: Жіноча Ліга Чемпіонів: сьогодні визначиться суперник українок

Наприкінці зустрічі “Зоря” мала ще один момент, щоб скоротити відставання. Але після удару Вернидуба м’яч влучив у перекладину воріт.

“Зоря” програє. Це третя поразка української команди в Лізі Європи. Вона на останньому місці в групі.

Перейти до вмісту