Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гордий тим, що мав причетність до Полтавської обласної ради сьомого скликання, – Олександр Біленький

Про це заявив голова обласної ради Олександр Біленький, перед закриттям останньої, тридцять четвертої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання.

«Шановні друзі, колеги-депутати, обласна державна адміністрація, виконавчий апарат – всі, з ким ми пліч-о-пліч ми працювали протягом скликання, весь загал, який організовував роботу нашого органу місцевого самоврядування! Дякую вам за спільну працю, – зазначив Олександр Біленький. – Гордий тим, що мав причетність до Полтавської обласної ради, був депутатом та головою обласної ради сьомого скликання».

Олександр Біленький зауважив, що роки каденції відзначені результативною роботою депутатського корпусу обласної ради, повідомляє сайт Полтавської облради.

«Повірте, я взяв для себе дуже багато важливого з нашого спілкування. П’ять років – це не просто часовий термін, це – роки нашого спільного життя і роботи. Були різні історії, але згадую згадує лише гарне, приємне, позитивні результати нашої діяльності. Вважаю, що наша рада була ефективною і відкритою. У межах того, що ми могли зробити – зробили навіть більше», – наголосив Олександр Біленький та побажав депутатам, усім жителям області здоров’я, наснаги та успіхів.

Перейти до вмісту