Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Головну ялинку Кременчука прикрашатимуть реставрованими кульками теплих кольорів

На площі Перемоги у Кременчуці продовжується підготовка створення Новорічної композиції. Наразі завершується робота з встановлення центральної ялинки Кременчука. Наступним кроком у роботі комунальників є прикрашання головного символу Нового Року.

Як зазначають на КП «Благоустрій Кременчука», доки на площі тривають роботи з монтажу головного символу Нового Року, на самому підприємстві проводять роботи з реставрації куль, що в попередні роки використовувалися для її прикрашання. Цього року у творчій майстерні підприємства було вирішено власноруч перефарбувати кулі в теплі кольори та додати до них святкового декору, давши новорічним прикрасам «другий подих». Над цим майстри працюють вже кілька тижнів поспіль.

Про це розповіли у Кременчуцькій міськраді.

На КП «Благоустрій Кременчука» обіцяють, що все новорічне оздоблення зеленої красуні у темний період доби та за будь-яких погодних умов виблискуватиме яскравим, урочистим і привабливим світлом, а головне, – «по новому». А у кременчужанам і гостей міста від цього залишиться багато нових вражень і спогадів.

Перейти до вмісту