Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До Кременчука надійшло ще два нових тролейбуси на автономному ходу

Кременчуцьке тролейбусне управління отримало ще 2 тролейбуси на автономному ходу від білоруського виробника. На сьогоднішній день комунальний парк пасажирського електротранспорту налічує вже 6 транспортних засобів цього виробництва. Найближчими днями КТУ поповниться ще 2 новими одиницями електротранспорту.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Як зазначає директор КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» Олександр Вертюх, після проведення налагоджувальних робіт і обкатки, які займуть приблизно тиждень, новими тролейбусами буде підсилено маршрут №26А+.

Нагадаємо, тролейбуси №26А+ працюють на нещодавно запущеному тролейбусному маршруті, який з’єднує лівий та правий береги Кременчука – від Молодіжного до Крюкова. Проїхавши Крюківську сторону та мостовий перехід, він продовжує рухається тролейбусним маршрутом №3 до зупинки «Міський сад» і далі – до Молодіжного. Частину маршруту, а саме там, де немає контактної мережі, тролейбуси рухаються на автономному ходу та проходять на акумуляторних батареях 20 км.

Вартість проїзду в тролейбусах №26А+, незважаючи на чималу довжину маршруту, становить 2 грн.. У цих тролейбусах збережено і безкоштовний проїзд для всіх пасажирів, які мають пільговий статус.

За останні два роки у Кременчуці запрацювали нові транспорті маршрути, де здійснюється пасажироперевезення комунальним транспортом, а саме: це довгі маршрути №25 і 26А+ (з’єднують правий і лівий береги Кременчука), маршрут №1А+(на Петрівку), маршрут № 5А+ (на Полтавський проспект), маршрут №10А (на Лашки), маршрут №28А+ (на Третій Занасип). Найближчим часом також планується запустити комунальний транспорт із Молодіжного на Перший Занасип.

Перейти до вмісту