Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Баскетбол: у Полтаві завершилися матчі стартового туру жіночого чемпіонату України

Спочатку всі три поєдинки між ХАІ-Збірна Харківської області, СДЮСШОР№2 та ДНІПРО–СДЮСШОР №5–ДФКС повинні були пройти виключно в Полтаві. Проте, поєдинок між харків’янками та дніпрянками було перенесено з 19 листопада на 24 у місто Дніпро. Таким чином полтавський перший тур серед дівчат 2004-2005 р.н. завершився в іншому місті.

Як розповіли у Федерація баскетболу України, найкращим колективом стала СДЮСШОР№2. Господарки полтавського туру перемогли у двох матчах з двох. Дніпро має 1 звитягу та поразку, харків’янки двa фіаско.

Найрезультативнішою гравчинею туру стала захисниця СДЮСШОР№2 Марія Дрімкова. В середньому за два матчі вона набирала по 17.5 очок (24 в першому поєдинку та 19 в другому).

Читайте також: перед матчем з Україною в збірній Словенії є зараження коронавірусом

За підбираннями беззаперечним номером один стала Анастасія Рибас. Центрова харківської команди робила в середньому 17 підбирань (25 в першому матчі та 17 в другому).

Серед асистенток найкращим диспетчером була Орина Болотнікова. Форвардиня в середньому робила 5 передач (4 в першому матчі та 6 в другому).

Перейти до вмісту