Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

19 листопада у Лохвицькому районі не буде газу

У зв’язку із  проведенням планових ремонтних робіт на газопроводі високого та середнього тиску ст.Юсківці, 19 листопада з 8:00 буде припинено розподіл природного газу споживачам  с. Юсківці Лохвицького району.

З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами, повідомляють в АТ “Полтавагаз”.

Відновлення газопостачання буде проводитися після завершення ремонтних робіт та за умови присутності споживачів або їхніх представників (повнолітніх членів  сім’ї), відсутності порушень Правил безпеки систем газопостачання та надання безперешкодного доступу представникам газової компанії до газових приладів і пристроїв. Від забезпечення цих умов залежатиме оперативність пуску газу.

АТ «Полтавагаз» просить мешканців з розумінням поставитися до ситуації, адже проведення відповідного комплексу технічних заходів необхідне для забезпечення підтримки газопроводів і споруд у належному стані, безаварійної та безперебійної роботи систем газопостачання, а значить безперешкодної й безпечної доставки газу до осель споживачів.

Перейти до вмісту