Ви тут:

Як обрати караоке-систему в подарунок на Новий рік

Новорічні свята – час веселощів, та цього року через карантин більшості доведеться провести їх вдома. Щоб не втрачати ноту радості, можна подарувати близьким річ, яка дозволить створити максимально радісну та святкову атмосферу вдома. Система караоке для дому – саме такий подарунок, що стане приємним і корисним для любителів поспівати.

Щоб подарувати систему караоке, яка принесе тільки радість і не створить зайвих клопотів, слід уважно підходити до її вибору. Потрібно враховувати не лише вартість, а і зручність, функціональні можливості та дизайн пристрою. Тоді подарунок принесе максимум радощів його отримувачам.

Заощаджуйте час своїх близьких

Система караоке для дому має бути простою, але не примітивною. Адже сьогодні вона – це не просто прилад, який відтворює фонограми та накладає на них вокал, а комплексний пристрій, що поєднує різні мультимедійні функції. Саме тому найдешевший варіант – далеко не найкращий.

Щоб близькі не витрачали дорогоцінний час на вивчення всіх тонкощів роботи караоке, не варто обирати і складну професійну систему. Обладнання, зручне для фахового звукорежисера, може виявитися занадто складним для простого користувача. Адже виокремлені пульти, мікшери, підсилювачі та оберемки кабелів – це все занадто для домашнього застосування.

Без зайвих платежів

Щоб подарунок приносив максимум задоволення, слід обирати караоке-систему, яка не потребує постійних додаткових вкладень. Звичайно, якісний контент коштує грошей, тому за покупку нових пісень доведеться платити. Але краще, щоб система вже мала вбудовану базову фонотеку та дозволяла окремо придбати потрібні треки.

Повна підписка на каталог – відмінний варіант для бізнесу, але коли він є єдиним варіантом придбання контенту – це не найкраще рішення для дому. Адже у такому випадку користувачеві доведеться щомісячно сплачувати за доступ до тисяч чи мільйонів пісень, більшість з яких йому не потрібна. Найкращий варіант у якості подарунку – система караоке для дому, яка має вбудований каталог популярної музики, але також дозволяє купувати окремі пісні за низькою ціною.

Простота та зручність

Найкращий подарунок – система, яка має:

  • стильний дизайн,

  • зручність у підключенні, налаштуванні та опануванні,

  • якісний каталог контенту.

Таких варіантів небагато, але вони є. EVOBOX від Studio Evolution – яскравий приклад саме такої системи, простої та зручної, але водночас багатофункціональної та сучасної.

EVOBOX – найкраща система караоке у подарунок

EVOBOX від Studio Evolution – сучасна система, що поєднує у собі переваги домашнього та професійного караоке. Її розробники змогли вмістити в одному пристрої стильний дизайн, зручність, легкість опанування та широкі можливості.

Стильний та компактний корпус

EVOBOX – система караоке для дому, виконана у компактному та стильному корпусі з анодованого алюмінію. Розмаїття кольорів (чорний, графіт, срібло, золото, океан та рубін) та компактні розміри дозволяють гармонійно вписати її у будь-який інтер’єр. Сучасні енергозберігаючі комплектуючі споживають мало енергії та не потребують активного охолодження, тому система не створює жодного зайвого звуку під час роботи.

Набір входів та виходів, якими оснащена EVOBOX, дозволяє за кілька кроків підключити її до будь-якого телевізора та акустичної системи. Задня панель не містить нічого зайвого, але там є порт HDMI для виводу зображення, входи для мікрофонів і акустики, два USB та порт підключення до інтернету. З’єднати систему караоке з мережею можна і без дротів, для цього перебачено модуль Wi-Fi, здатний працювати в двох частотних діапазонах.

Всі необхідні кабелі є у комплекті, тому EVOBOX можна одразу після розпаковки під’єднати до телевізора та колонок і вже за кілька хвилин насолоджуватись якісним караоке.

Зручне та зрозуміле керування

Операційна система EVOBOX має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, осягнути який дуже просто. Для керування караоке у комплекті передбачено багатофункціональний бездротовий пульт з повноцінною клавіатурою та кнопками швидкого доступу до функцій. Він дозволяє у кілька натисків відкрити потрібне меню або знайти та відтворити пісню за каталогу.

Окрім пульту, керувати EVOBOX можна за допомогою планшета або смартфона. Для цього розробники створили програми EvoNet та EvoControl для ОС Android та IOS. Після приєднання системи до караоке всі функції EVOBOX будуть доступні на дисплеї мобільного пристрою.

Для власників систем «розумний дім» в системі караоке для дому EVOBOX передбачено API для синхронізації. Завдяки їм вона легко інтегрується в загальну мережу та відкриває нові можливості у дистанційному або централізованому керуванні.

Величезна колекція музики

EVOBOX – це не просто сучасний пристрій для відтворення караоке, а комплексна система, яка існує невідривно від контенту. Розробники подбали, щоб користувачам не довелося шукати фонограми чи записувати їх власноруч. Вони створили величезну фонотеку сучасної української та зарубіжної музики і легендарних хітів минулого. Колекція складається з понад 80 тисяч ліцензованих треків та постійно поповнюється новими композиціями, придбати які можнаокремо.

Базова версія EVOBOX постачається з 2 тисячами найкращих хітів, уже встановлених виробником, та дозволяє безкоштовно завантажити 100 треків на будь-який смак. У розширеній комплектації EVOBOX Plus доступна повна колекція з 41 тисячі фонограм та оригінальні кліпи в якості фонового зображення. Якщо і цього буде замало – завжди можна придбати нові треки. Перевага EVOBOX полягає у тому, що робити це необов’язково, адже повноцінно користуватися системою караоке для дому можна і без жодних додаткових вкладень.

Гнучкі та широкі налаштування

В EVOBOX передбачено гнучку систему управління інтерфейсом та звучанням. Завдяки еквалайзеру можна коригувати звучання, щоб досягти найкращої якості у будь-якому приміщенні. Фонограми записані у студійній якості спеціально для караоке, тому правильне налаштування дозволяє досягти ідеального відтворення. Щоб не змінювати параметри після кожного перемикання, система EVOBOX оснащена функцією запам’ятовування налаштувань окремо для кожного треку.

Система караоке дозволяє встановлювати власну заставку, обирати фонові відео або слайди, які відображаються під час програвання фонограм. Вона здатна відтворювати записи у якості Full HD та 4К, завдяки чому якісна музика супроводжується таким же відеорядом.

Сучасні функції та звукові ефекти

Системи караоке для дому від Studio Evolution не просто йдуть в ногу з часом, а й випереджають його у багатьох моментах. Якісні фонограми, записані справжніми музикантами, доповнює унікальний ефект LiveFX, доступний для тисяч хітів. Він дозволяє виконавцю прямо з дому поринути в неповторну концертну атмосферу та відчути себе справжньою зіркою.

Завдяки якісному накладанню спецефектів розробникам вдалося максимально якісно відтворити обстановку концертного залу, клубу або стадіону, заповненого шанувальниками.

Окрім гнучких налаштувань та звукових ефектів, в EVOBOX передбачені сучасні функції, такі як ведення черги виконавців, запис виступів та їх поширення через соціальні мережі. Завдяки цьому можна створювати власну фонотеку для домашньої колекції, записувати кліпи або аудіопривітання для близьких.

У контексті новорічних свят ці функції є особливо актуальними, адже вони дозволяють поділитися святковим настроєм з широким колом друзів та рідних.

Перейти до вмісту