Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

“Я мрію – я живу”: у Кременчуці стартував творчий конкурс для дітей з інвалідістю

З метою виявлення, розвиток та підтримка творчо-обдарованих дітей з інвалідністю, створення умов для подальшого розвитку їх творчих здібностей, стимулювання бажання удосконалювати та розвивати творчі навички, привернення уваги суспільства до проблеми дітей з інвалідністю управлінням у Кременчуці управлінням у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради з 26 жовтня по 3 грудня проводиться міський конкурс творчості серед дітей з інвалідністю «Я мрію – я живу».

Як розповіли у Кременчуцькій міськраді, участь у конкурсі можуть взяти діти з інвалідністю віком від 6 до 18 років.

Умови конкурсу: до участі у конкурсі допускаються індивідуальні роботи, які за своєю естетикою не протирічать загальним принципам гуманізму, доброти, любові, присвячені темі «Я мрію – я живу»:

– малюнки (формат А 3, А 4), виконані фарбами, олівцями, фломастерами тощо;

– саморобки;

– поетичні твори, проза.

Роботи приймаються з 26 жовтня 2020 року по 27 листопада 2020 року, з наступними обов’язковими відомостями про автора (українською мовою):

назва роботи;
прізвище, ім’я, по батькові;
дата народження;
адреса проживання, контактний телефон;
навчальний заклад;
Переможці конкурсу отримають грамоти та цінні подарунки, учасники – дипломи та заохочувальні подарунки.

Виставка кращих робіт, нагородження переможців та учасників конкурсу відбудеться у комунальному позашкільному навчальному закладі «Кременчуцький міський Будинок дитячої та юнацької творчості» (вул. Миколи Залудяка, буд. 14, 3 поверх) 03 грудня 2020 року о 14.00.

Роботи надсилати за адресою: м. Кременчук, площа Перемоги, 2, управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, каб. 114, тел. 73-12-83, 098-839-11-61.

Перейти до вмісту