Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Вихованка Полтавської міської школи мистецтв перемогла у музичній премії Полтавщини

В цьому році в номінації «Перший дебют» 5-ї музичної премії Полтавщини статуетку отримала учениця вокально-хорового відділу Полтавської школи мистецтв “Мала академія мистецтв” ім. Раїси Кириченко 14-річна Вероніка Наріжна (викладач Вікторія Звєрєва).

Шлях до перемоги був довгим і не завжди легким…З-4 років заняття вокалом, участь та перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських, Обласних конкурсах та фестивалях, кропітка робота по підвищенню якості виконання, заняття хореографією.

Читайте також: Вихованка Полтавської міської школи мистецтв створила кліп на пісню “Please don’t make me love you”

Про це повідомляє mam-poltava.org.ua

Цікавим корисним досвідом стали виступи з Київським симфонічним оркестром під час конкурсу «Яскраві діти України» та Міським духовим оркестром «Полтава» (керівник – заслужений артист України Едуард Головашич), поїздки на конкурси в Угорщину та Болгарію. Також окрасою кожного концерту булі виступи Вероніки у складі шоу-гурту «Сонячний настрій»(постановники Тамара та Марія Олевські).

Нагадаємо, Вероніка Наріжна створила музичний кліп на пісню «Please don’t make me love you». Ця музична композиція потрапила до вибіркового туру 5 музичної премії Полтавщини. 

 

Перейти до вмісту