Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Велике будівництво”: дитсадок у Лубнах введуть в експлуатацію у листопаді

У Лубнах завершують реконструкцію об’єктів Програми «Велике Будівництво» ДНЗ № 9 «Берізка» та ЗОШ № 3. Зокрема, дитсадок № 9 «Берізка» планують ввести в експлуатацію у середині листопада.

Про це повідомили у Лубенській РДА.

29 жовтня в.о. голови райдержадміністрації  Сергій Сіряченко спільно з завідувачем сектору будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Світланою Єрченко та завідувачем сектору інфраструктури, енергетики та захисту довкілля РДА Любов’ю Логвин взяли участь у нараді з питань реконструкції об’єктів Програми “ВеликеБудівництво”.

У дитсадку “Берізка” завершують роботи із фарбування фасаду, встановлення паркану та укладення тротуарної плитки. Об’єкт планують здати в експлуатацію у середині листопада.

У ЗОШ № 3 ще тривають роботи з утеплення та фарбування фасаду будівлі, ремонту покрівлі.

“Сума освоєних коштів становить 2,5 млн.грн. На наступний рік заплановано проведення робіт з благоустрою та проведення протипожежних заходів”, – йдеться у повідомленні.

Під час наради порушили низку фінансових, організаційних і технічних питань, зокрема про терміни введення в експлуатацію модульної теплогенераторної.

Фото: Лубенська РДА

 

Перейти до вмісту