Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

В меню дитячої лікарні ввели м’ясні страви, – Вікторія Лоза

Директор Департаменту охорони здоров’я Вікторія Лоза повідомила, що у дитячі лікарні в меню ввели м’ясні страви. Це пов’язане з придбанням морозильної камери.

“Повноцінне і збалансоване харчування критично важливе для одужання, тому хоча б раз на день діти мають їсти м’ясо. Багато років на це не було фінансування. Більше того, у дитячій лікарні навіть не було морозильної камери для зберігання м’яса. Тобто, вводити у меню м’ясо ніхто й не планував… Ми збільшили фінансування і купили морозилку. Діти почали отримувати на обід м’ясні страви. На сніданок тепер дають сир або яйця, на вечерю – молочні каші”, – повідомила Вікторія Лоза.

Вона сподівається, що депутати підтримають збільшення бюджету на харчування в лікарнях на 2021 рік , щоб харчування дорослих в усіх медзакладах міста також стало кращим.

Система Orphus