Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

УХЛ: «Кременчук» програв матч Кубка Відкриття

«Донбас» залишив за собою перший поєдинок сезону.

Як розповіли в УХЛ, в Кременчуці «Кременчук» і «Донбас» розіграли перший Кубок Відкриття Паріматч, завершивши перший тур п’ятого ювілейного сезону УХЛ Паріматч.

Команди відразу показали, що цей матч має статус принципового з перших секунд зустрічі. Вже через три хвилини це вилилося в закинуті шайби – спочатку Віктор Захаров прошив Новицького і відкрив рахунок в матчі, а потім Олексій Ворона кидком у ближню дев’ятку зрівняв цифри на табло.

Однак на першу перерву командам все ж судилося піти з мінімальною перевагою «Донбасу» – Віталій Карамнов зловив відмінний пас і відправив шайбу точно над плечем голкіпера “городян”.

Читайте також: ХК «Кременчук» посилився героєм Кубка Казахстану

У другому періоді команди не зменшили обертів і продовжили навалюватися на ворота супротивників, здійснюючи масу небезпечних випадів. У другій двадцятихвилинці команди обмінялися закинутими шайбами, а на перерву знову пішли мінімальною перевагою донеччан. Спочатку Дмитро Созонов вдруге зрівняв цифри на табло, а потім Олег Шишлянніков знову вивів свою команду вперед.

У третій двадцятихвилинці команди діяли хоч і не так активно, проте хокеїсти створювали багато моментів. Незважаючи на це, реалізувати їх так і не вийшло, а рахунок на табло не змінився – 3:2 на користь «Донбасу». Таким чином, донеччани стали першими володарями Кубка Відкриття Паріматч, вигравши перший матч сезону у “городян”.

Перейти до вмісту