Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У музеї Панаса Мирного в Полтаві висадили дерева в пам’ять полеглих учасників АТО

12 жовтня у Полтавському літературно-меморіальному музеї Панаса Мирного відбулась акція “Дерево пам’яті”. Акція проводилась вже втретє.
У парку музею рідні полеглих воїнів та учні Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П. Котляревського ліцею висадили дерева в пам’ять Владислава Козченка та Дмитра Фесенка – учасників АТО, йдеться на Facebook-сторінці музею Панаса Мирного.
Акція відбулася з ініціативи учнів та викладачів ліцею. Школярі виготовили таблички з іменами бійців та прикрасили дерева жовто-блакитними стрічками. Пам’ять воїнів вшанували хвилиною мовчання.
Нагадаємо, Владислав Козченко родом з Полтави. Загинув 6 березня 2018 року у районі промзони Авдіївки від кульового поранення в шию. 
Дмитро Фесенко – ветеран антитерористичної операції, воїн Національної гвардії, снайпер батальйону “Донбас”, у 2015 році був поранений унаслідок підриву на розтяжці. Пізніше у нього діагностували мієлому (рак кісткового мозку). Помер на тренуванні, в результаті раптової зупинки серця.

Перейти до вмісту