Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Козельщинському районі перевірили дотримання правил карантину у магазинах: виявили порушення

У Козельщинському районі провели позапланові перевірки у магазинах. Фахівці райуправління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили дотримання протиепідемічних заходів в умовах адаптивного карантину.

Про це повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області.

За результатами перевірок склали припис та  1 протокол. Зокрема, в одному з магазинів була відсутня окрема ємність для використаних засобів індивідуального захисту.

В іншому – відсутній градусник та журнал температурного скринінгу, відсутні інформаційні матеріали щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID -19), дозволену кількість відвідувачів, відсутній окремий контейнер з кришкою для використаних засобів індивідуального захисту, відсутні деззасоби та журнал прибирань, недостатня кількість захисних масок. На фізичну особу – підприємця складено протокол, від підписання якого власниця магазину відмовилася, зачинила магазин та поїхала у невідомому напрямку.

Фахівці Козельщинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  викликали наряд поліції, які запросили двох свідків для підписання протоколу. Протокол про адміністративне правопорушення надіслали власниці рекомендованим листом.

Фото: ГУ Держпродспоживслужби

Перейти до вмісту