Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Студенти полтавської політехніки навчатимуться дистанційно

Через поширення COVID-19, за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС, Полтаву перевели до “помаранчевої” зони. Нові обмеження діятимуть з 5 жовтня.

Національний університет “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” запроваджує превентивні міри і переводить освітній процес у дистанційний формат до кінця жовтня, повідомляює пресслужба навчального закладу.

Ректор Володимир Онищенко наголошує на тому, що адміністрація особливо переймається створенням безпечного середовища як для студентів, так і для співробітників університету. Але кожного дня статистика оновлюється і в Полтаві стрімко збільшується кількість хворих – місто потрапило до “помаранчевої” зони, лікарні навіть розгортають додаткові ліжка. Тому краще зважитись на цей вимушений крок попри існуючу в університеті ефективну систему протиепідемічних заходів, ніж зайвий раз невиправдано наражатись на небезпеку.

Заняття відбуватимуться згідно розкладу занять із використанням технологій дистанційного навчання, хмарних сервісів та відеоконференц-зв’язку.

Такий порядок організації навчального процесу діятиме до 31 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, на дистанційне навчання з 5 жовтня повністю переходить Полтавський університет економіки і торгівлі.

Перейти до вмісту