Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Потрощені автівки: ексгравець «Ворскли» напідпитку влаштував масштабне ДТП

Дмитро Кравченко розбив 4 автомобілі, включаючи власний.

Про це на власній сторінці у соцмережі facebook написав журналіст Костянтин Андріюк.

«Драгер показав «всього лиш» 1.85 проміле алкоголю. Що в 9(!!!) разів вище норми. У 25 років. А який вже який видно талант. Пророкую йому велике футбольне майбутнє», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Автор найшвидшого голу в історії “Ворскли” змінив клуб

У 16 років підписав свій перший контракт із полтавським клубом як стажер і вперше потрапив на збори в Туреччині зі складом U-21 під керівництвом Сергія Свистуна. 1 травня 2012 року дебютував у молодіжній (U-21) команді «Ворскли» у виїзному матчі проти сімферопольської «Таврії». За юнацьку (U-19) команду полтавців дебютував 25 липня того ж року у виїзному поєдинку з київським «Динамо». У сезоні 2014/15 у складі команди U-21 став бронзовим призером чемпіонату. Всього за молодіжну та юнацьку команди «зелено-білих» провів більше ста матчів.

 

Фото – Олег Дубина

21 серпня 2016 року дебютував у Прем’єр-лізі в домашній грі «Ворскли» проти кам’янської «Сталі», замінивши на 85-й хвилині Олександра Скляра. 9 вересня 2017 року став автором одного з найшвидших голів у історії чемпіонату України, забивши м’яч у ворота Донецького «Олімпіка» на 11-й секунді зустрічі. Всього зіграв у складі полтавців 52 матчі (1 гол) в чемпіонаті, п’ять — у Кубку України, ще дві гри провів у Лізі Європи. 28 лютого 2020 року пішов з «Ворскли».

2 вересня 2020 року став гравцем харківського «Металіста 1925»

Перейти до вмісту