Ви тут:

Полтавців запрошують на “День кар’єри ЄС”

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в онлайн-заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в Полтаві 22 жовтня 2020 року. Співорганізаторами події є Вищий навчальний заклад «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтавський обласний центр зайнятості.

09.30-11.00 – Відкриття «Дня кар’єри ЄС»

Панельна дискусія: «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

тенденції на ринку праці, зміст очікуваних роботодавцями знань і навичок;
вплив процесів європейської інтеграції на український бізнес;
шляхи адаптації вищої освіти до вимог ринку праці;
глобальний освітній простір: перспективи й виклики.

Посилання на реєстрацію.

Лінк прямої трансляції.

11.20-14.00

Довідково. День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у 15 містах України протягом останніх чотирьох років. Це серія публічних заходів, де представники мереж ЄС та інші учасники обговорюють впровадження стандартів і практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес- та освітніх можливостей.

Під час заходу гості дізнаються про: сучасні тенденції на ринку праці; вплив європейської інтеграції на очікування роботодавців і те, як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває до молодих фахівців; учасники дізнаються про пріоритети політики Європейського Союзу (EU GreenDeal, Industry 4.0 тощо) та тренди, які вони створюють; учасники мереж ЄС поділяться успішними історіями, як вони використовують широкі можливості, отримуючи освіту в Європі та розвиваючи власний бізнес за підтримки ЄС.

День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива».

З програмою заходу можна ознайомитися тут .

Перейти до вмісту