Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

“Полтаватепло” встановлює тарифи на тепло та гарячу воду для жителів 109-го мікрорайону

Нове комунальне підприємство, яке створили у Полтаві для постачання тепла та гарячої води для жителів 109-го мікрорайону міста – “Полтаватепло” – встановлює тарифи.

Про це повідомляє Полтавська міська рада.

“На опалювальний період підприємство планує виробляти теплову енергію для потреб усіх категорій споживачів, в тому числі “населення” – 15 житлових будинків по вулиці Зіньківській, Опитній, Ракова, пров. Заячому; “бюджетні установи та організації”, “інші споживачі” та надавати комунальні послуги у вигляді постачання гарячої води тільки для “населення” – 15 житлових будинків по вулиці Зіньківській, Опитній, Ракова, пров. Заячому”, – йдеться у документі.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Полтаві розпочався з 22 жовтня.

Проблема з опаленням 109-го мікрорайону виникла тоді, коли з 1 квітня 2019 року Полтавський турбомеханічний завод припинив надання послуг з централізованого опалення й підігріву води. Тоді виникла потреба переключення споживачів мікрорайону до котельні підприємства “Полтаватеплоенерго” по вулиці Квітучій, а для цього необхідна реконструкція котельні. У Полтавській ОДА в 2019 році говорили про те, що опалювати мікрорайон готова приватна фірма “Полтаватеплокомфорт”. Згодом було рішення, що у Полтаві створюватимуть нове підприємство “Полтаватепло”. У “Полтаватеплоенерго” повідомляли, що реконструкція котельні по вулиці Квітучій відбудеться у 2021 році.

 

Перейти до вмісту