Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтава залишається у “червоній” зоні, всі райони області – у “помаранчевій”: рішення Державної комісії ТЕБ і НС

Зранку 23 жовтня відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де прийняли нове карантинне зонування.

Відповідно до нього, Полтава залишається у “червоній” зоні адаптивного карантину. Про це повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов у своєму Telegram-каналі.

Міста Гадяч, Горішні Плавні, Кременчук, Лубни та Миргород, Великобагачанський, Гадяцький, Глобинський, Гребінківський, Диканський, Зіньківський, Карлівський, Кобеляцький, Козельщинський, Котелевський, Кременчуцький, Лохвицький, Лубенський, Машівський, Миргородський, Новосанжарський, Оржицький, Пирятинський, Полтавський, Решетилівський, Семенівський, Хорольський, Чорнухинський, Чутівський та Шишацький райони Полтавської області залишаються у “помаранчевій” зоні.

Читайте також: На Полтавщині за добу на коронавірус захворіли 316 людей

Епідемічне зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин 26 жовтня (понеділок).

Нагадаємо, таке “зонування” для Полтавської області було запроваджено з 19 жовтня.

“Усі пропозиції щодо не запровадження додаткових обмежень у місті, навіть через “червону” зону, були прийняті. Це означає, що ринки, торгові центри, фітнес-центри, салони краси повинні працювати. Люди мають можливість добиратись на роботу, громадський транспорт працює у звичайному режимі. Але звертаюсь абсолютно до всіх – від нашої з вами роботи щодо забезпечення санітарних норм, носіння масок, дезінфекції рук, дотримання дистанції буде залежати подальша доля і робота міста. Тому працюємо, їздимо, але не забуваємо про елементарні прості речі, які дають можливість працювати: дезінфекція, дистанція і маски. Особливо у транспорті та громадських місцях”, – повідомив секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.

Перейти до вмісту