Ви тут:
Р Суспільство 

Підготовка до вагітності

Кожна жінка, яка планує вагітність перш за все хоче народити здорову дитину. Підготовка до вагітності – це не такий простий процес як багатьом здається на перший погляд. Планування вагітності  – це непросто здоровий спосіб життя. В цей період жінці доведеться пройти певні обстеження та здати багато аналізів. І тому тут не обійтись без допомоги кваліфікованих фахівців.

З чого почати планування?

Ні для кого не є секретом що великий відсоток вагітностей наступають незаплановано. Дуже часто через це трапляються різні ускладнення які можна було б попередити якби майбутні батьки вчасно почали готуватись до вагітності. Саме тому планування повинно починатися ще до моменту зачаття дитини. В першу чергу жінці потрібно відвідати лікаря-гінеколога. Після огляду фахівець призначить пройти відповідні аналізи. Деякі інфекції протікають в організмі людини безсимптомно. І такі аналізи допоможуть їх виявити.

При виявленні будь-яких патологій вам буде призначене лікування. Крім цього лікар повинен призначити вітаміни для зміцнення організму.

Яким має бути спосіб життя в період підготовки до вагітності?

Плануючи вагітність дуже важливо переглянути свій звичний спосіб життя та дотримуватись певних правил. В першу чергу слід відмовитися від шкідливих звичок. Крім цього варто внести певні корективи в раціон харчування.

Жінкам які планують вагітність, дієтологи рекомендують вживати ситну, але водночас легку їжу. Ситними мають бути сніданок та обід, а вечеря легка. Не забувайте випивати щодня достатню кількість чистої води. Варто також контролювати вагу. Недостатня вага, так як і надлишкова не є нормою якщо ви плануєте вагітність. Для того щоб виносити дитину, потрібно нормалізувати вагу ще до зачаття. Для того щоб розібратися з вагою краще звернутися до дієтолога. Він допоможе визначити індекс маси тіла та надасть потрібні рекомендації.

Плануємо вагітність: де можна пройти відповідні обстеження?

Пройти обстеження та здати важливі аналізи які необхідні в процесі планування вагітності можна тут https://mdclinics.com.ua/uslugi/. Медичний центр «Мати та дитина» пропонує своїм клієнтам послуги планування вагітності на високому рівні. Перейшовши за посиланням https://mdclinics.com.ua/uslugi/vedenie-beremennosti/ ви можете записатися на прийом до кваліфікованого фахівця та отримати вичерпну інформацію з приводу підготовки до вагітності.

Перейти до вмісту