Ви тут:
передвиборча агітація Полтавщина Суспільство 

Партія «ДОВІРА» найшвидше нарощує свій рейтинг у Полтаві

Нова партія «ДОВІРА» найстрімкіше зі всіх політичних сил набирає свою підтримку серед жителів Полтави. Вона вже займає четверту позицію і продовжує невпинно нарощувати свій рейтинг. Наразі за цю партію готові проголосувати 8,1% полтавців.

Про це йдеться у соціологічному опитуванні, оприлюдненому на офіційній сторінці партії «ДОВІРА» у Facebook.

«Проте завдяки списку з чесних і професійних кандидатів рівень підтримки «ДОВІРИ» буде ще вищим. Тобто ми не лише впевнено долаємо 5-відсотковий виборчий бар’єр у Полтавську міську раду, а й будемо мати одну з найбільших фракцій», – наголосили у партії «ДОВІРА».

Опитування свідчить, що перше місце в Полтаві знову ж таки посідає «Слуга Народу» – 13,2% голосів виборців. Однак, у «ДОВІРІ» сказали, що якщо порівняти з рівнем підтримки «Слуги Народу» на минулорічних парламентських виборах, то це «катастрофічно мало». А все, мовляв, через те, що «нові молоді обличчя» повністю провалили свою роботу за цей рік і не показали жодних результатів, зазначили у політсилі.

Друге місце – у партії «За майбутнє» – 11,5%. Під її прапорами на посаду міського голови балотується Олександр Мамай, який щедро «посипав виборців гречкою» (так званими продуктовими наборами).

Також до Полтавської міської ради, згідно з даними опитування, проходять «Партія простих людей» і ВО «Батьківщина» – 5,9% та 5,4% голосів виборців відповідно. «Опозиційна платформа – За життя» не потрапляє до міської ради, маючи наразі лише 4,6%.

«Отож на цих виборах у громадян є всього два варіанти. Або проголосувати за некомпетентних невдах, або вибрати справжню АЛЬТЕРНАТИВУ – кращих представників Полтавської області, які йдуть на вибори з партією «ДОВІРА». Полтавці втомились від того, що протягом багатьох років міська влада розкрадає бюджет або використовує його неефективно, тому хочуть проголосувати за нову партію. Тим паче, якщо її представниками є ефективні управлінці, які працюють задля блага і розвитку громади. «ДОВІРА» розірве ланцюжок з призначень бездарних керівників у владі Полтави і зупинить розкрадання бюджету міста», – говориться у повідомленні «ДОВІРИ».

А кандидати від «ДОВІРИ» ще точно можуть збільшити свою підтримку серед виборців. Для цього їм треба зайти у кожен двір міста, зустрітись із мешканцями кожного будинку і вислухати їхні проблеми. Проте ключовим завданням є знайти шляхи подолання цих проблем, щоб вже на рівні міської ради прийняти відповідні рішення. Якщо наполегливо працювати, то кандидати від «ДОВІРИ» отримають необхідну підтримку.

Опитування проводило ТОВ «SMARTPOLL» за власною ініціативою з 28 вересня по 2 жовтня методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) серед жителів Полтавщини віком від 18 років відповідно до репрезентативної квотної вибірки (вік, стать та місце проживання).

У рамках дослідження опитано 2000 респондентів. Дані округлені до десятих.

Дослідження відбувалось у чотирьох районах Полтавської області: Миргородському, Лубенському, Кременчуцькому та Полтавському. Статистична похибка становить 2,1%.

Питання, на які давали відповідь респонденти: «Якщо б вибори в Полтавську обласну раду відбулися цього тижня, за яку партію ви віддали б свій голос?», «Якщо б вибори в Полтавську міську раду відбулися цього тижня, за яку партію ви віддали б свій голос?».

Перейти до вмісту