Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліція взяла під варту чоловіка, який підозрюється у вбивстві співмешканки в Пирятині

До Пирятинського відділення поліції Полтавщини 22-го жовтня надійшла інформація від місцевих мешканців, що їх сусід, у стані алкогольного сп’яніння, чіпляється до людей та поводить себе агресивно.   

Про це повідомили у Відділі комунікацій поліції Полтавської області 

На місце події негайно прибули поліцейські. У вказаному громадянами помешканні поліція виявила 32-річну жінку без ознак життя, зі слідами насильства.

Сергій Махно, начальник Управління карного розшуку поліції Полтавщини, повідомив: «Прибувши на місце події оперативники та слідчі встановили, що між чоловіком, 1985 року народження, та потерпілою виник конфлікт. У ході з’ясування стосунків, фігурант завдав жінці тілесні ушкодження, від яких вона померла. Чоловіка одразу було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Артем Родигін, заступник начальника обласного Главку поліції, зазначив: «За фактом умисного вбивства слідчим Пирятинського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.  Тривають слідчі дії. У разі доведення вини підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі».

Перейти до вмісту