Ви тут:
передвиборча агітація Полтавщина Суспільство 

Місцеві вибори: закладаємо фундамент нової держави. Перша десятка кандидатів в депутати Полтавської облради від «Слуги Народу»

Місцеві вибори — це вибори, які найбільше впливають на наше повсякденне життя. Саме від тих, кого ми обираємо до органів місцевого самоврядування, залежить якість доріг, скверів, освітлення вулиць, оновлення шкіл, лікарень і стан багатьох інших комунальних об’єктів, якими ми користуємось щодня.

Забезпечивши гідні умови життя на місцевому рівні, ми створимо успішне майбутнє всієї країни. Цей фундамент ми повинні закласти на місцевих виборах 25 жовтня.

Вперше в історії України є реальна можливість вплинути на те, як житиме наше місто, село, район чи область наступні п’ять років. Адже вперше на вибори йде партія, незалежна від місцевих кланів — «Слуга Народу». Вона дала можливість пройти до місцевих рад звичайним, але небайдужим людям, які живуть поруч з нами. Це лікарі, вчителі, підприємці, освічена молодь і громадські активісти, які готові брати на себе відповідальність за майбутнє громади.

«Слуги Народу» ухвалили закон про децентралізацію, давши громадам кошти, повноваження й землю. Створили регіональні стратегії, показавши областям їхні сильні й слабкі сторони та вказавши напрямки розвитку. Впровадили інструменти контролю влади — місцеві референдуми, громадські слухання, народні бюджети, можливість відкликання депутатів, які втратили довіру народу. Розпочали «Велике будівництво» — безпрецедентний для України проєкт з місцевого розвитку.

Нарешті ми маємо ресурс великої національної команди — Президент, Кабмін, Верховна Рада й місцеві депутати працюватимуть разом на розвиток кожної громади, міста, села, регіону, країни.

• Це означає — в кожній громаді будуватимуть нові дороги, школи, лікарні, медичні заклади, зони відпочинку, спортивні майданчики.
• Це означає — нові правила, однакові для всіх, та нові відносини між громадами й центром, нові механізми контролю за місцевою владою, нові інструменти народовладдя.
• Це означає — будувати нові підприємства та створювати робочі місця, залучаючи інвестиції зсередини країни та з-за кордону.
• Це означає — створювати нову, вищу якість життя для кожного, впроваджуючи позитивні зміни щодня.
Саме на цих виборах вирішується питання: почнемо ми будувати нову країну чи будемо чекати, поки завалиться та, що дісталася в спадок від Радянського Союзу. Піде Україна вперед, чи буде тупцювати на місці, як попередні 29 років. Оберемо ми тих, хто будує, чи тих, хто руйнує.
Від 25 жовтня все буде так, як вирішиш ти!

Перша десятка кандидатів у депутати Полтавської обласної ради від партії «Слуга Народу»:

1. Лемешко Олександр Миколайович — директор Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого; кандидат юридичних наук, доцент, член Всеукраїнської громадської організації «Асоціація кримінального права», адвокат;
2. Ждан Вячеслав Миколайович — ректор Української медичної стоматологічної академії в м. Полтава; заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор. Головний редактор кількох фахових наукових видань;
3. Сухонос Наталія Василівна — директорка Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради;
4. Грекова Марина Миколаївна — доцентка кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого; членкиня Асоціації правників України, має понад 40 наукових праць;
5. Мірошніченко Людмила Вікторівна — директорка приватного підприємства «ПА-МІР»;
6. Бабенко Олена Миколаївна — директорка приватного підприємства «Полтавський Вісник», кандидат економічних наук;
7. Нестуля Юрій Олексійович — підприємець, засновник провідного аналітичного центру, який за п’ять років роботи увійшов у топ-100 європейських рейтингів, підприємець, автор стартапів у сфері діджиталізації;
8. Цибульська Юлія Володимирівна — директорка приватного підприємства «Космополіт-Сервіс», ТОВ «Інша Освіта» та ГО «Інша жінка», громадська активістка і освітня реформаторка;
9. Біловус Роман Володимирович — юрист, директор ТОВ «Юридична компанія «Тацій і партнери», має наукові публікації в галузі земельного та екологічного права;
10. Печериця Тетяна Володимирівна — директорка Департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Кременчуці», співавторка методичних посібників для ЦНАП. «Успішна жінка Полтавщини – представник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування»-2019.

******

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках партії «Слуга Народу»:
Головний сайт
Офіційний Телеграм-канал
Офіційна Facebook-сторінка

Перейти до вмісту