Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Лісівники Полтавщини направили додаткові сили на Луганщину для гасіння пожеж

Зведений загін державної лісової охорони з Полтавщини вирушив на гасіння масштабної лісової пожежі у Луганській області.

Про це повідомили в Полтавському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Зокрема, допомагають у боротьбі з вогняною стихією пожежні бійці з Державного підприємства “Полтавське лісове господарство” ДП «Новосанжарський лісгосп», ДП «Миргородський лісгосп» ДП «Гадяцький лісгосп». Вони використовують також техніку лісогосподарських підприємств.

Читайте також: Пожежі на Луганщині: полтавські рятувальники вирушили на допомогу

До речі, увечері  зо вересня до Луганської області вже виїхали 51 чоловік особового складу ДСНС Полтавщини та 10 пожежних автоцистерн.

Нагадаємо: за інофрмацією ДСНС, на ранок 1 жовтня на території Луганської області триває гасіння лісових пожеж у Новоайдарському, Старобільському та Станично-Луганському районах, де у зв’язку з сильними поривами вітру, відбулося поширення вогню. Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування від Станиці-Луганської до Сєверодонецька, де лісові пожежі набули загрозливого характеру для 22 населених пунктів. Внаслідок пожеж загинуло 4 людини, ще 10 – госпіталізували.

фото facebook

 

Перейти до вмісту