Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

«Кременчук» – «Донбас»: анонс фінальних матчів УХЛ

Донеччани на шляху до фіналу обіграли херсонський «Дніпро», а «городяни» – «Білий Барс».

Як повідомляє УХЛ, у середу і в п’ятницю, 7 і 9 жовтня в Кременчуці, стартує фінал чемпіонату УХЛ Паріматч, в рамках якого за головний трофей української першості змагатимуться місцевий «Кременчук» і донецький «Донбас».

Обидві команди по-різному підходять до фінальних поєдинків – «городяни» здобули перемогу в усіх чотирьох матчах півфінальної серії проти «Білого Барсу», забивши 27 голів. А «Донбас», зігравши 6 поєдинків проти херсонського «Дніпра», відзначився 16 голами.
Найрезультативнішими поєдинками в півфінальній серії між «Кременчуком» і «барсами» стали останні два. У цих матчах було закинуто 24 шайби, з яких 18 на рахунку кременчужан. Найрозгромнішою для «барсів» стала третя зустріч, в якій «городяни» відвантажили білоцерківцям дев’ять шайб і пропустили лише дві. Хет-трик на свій рахунок записав Олександр Коробов, а дубль – Владислав Грицьких.

Читайте також: ХК «Кременчук» посилився героєм Кубка Казахстану

Правда, варто відзначити, що в складі «Білого Барса» був відсутній, з різних причин, ряд гравців: Кирило Кучер, Павло Таран, Сергій Логач, Максим Ядловський, Владислав Куцевич, Сергій Бабинець та Роман Благий.
У свою чергу, донецький «Донбас» провів шість матчів, в яких було закинуто всього 47 шайб. Також, половина матчів завершилися в додатковий час – в двох з яких переможцем виходив донецький клуб.

Найбільше запам’ятався четвертий поєдинок в Херсоні. Команди зіграли 93 хвилини чистого часу, а перемогу після другого овертайму святкували «щуки». Героєм тієї зустрічі став Альберт Вишняков і його переможна шайба.
Варто зазначити, що лише в двох останніх поєдинках підсумкові результати закінчувалися з різницею в 2 і 3 шайби. До цього, в усіх чотирьох зустрічах, різниця становила 1 гол.

7 та 9 жовтня
18:30 «Кременчук» – «Донбас», пряма трансляція – телеканал XSPORT

Перейти до вмісту