Ви тут:

Інтернет-магазин ювелірних виробів «Онікс»

У скриньці прикрас кожної сучасної модниці завжди знайдеться великий вибір аксесуарів на різні випадки життя. Стильні сережки, оригінальні браслети, вишукані ланцюжки – усі ці речі здатні вдало підкреслити будь-який образ та вигідно його доповнити. А ще правильно підібрані прикраси можуть багато розказати про свого власника. Виробники сьогодні пропонують широкий асортимент ювелірних виробів на будь-який смак. На полицях сучасних ювелірних магазинів зараз можна знайти абсолютно все. Головне – навчитись підбирати прикраси які пасуватимуть саме вам.

Магазин ювелірних виробів «Онікс» – ваш спонсор гарного настрою!

Шукаєте оригінальні прикраси для себе? Чи можливо хочете здивувати красивим подарунком близьку людину? Дуже цікаві та стильні прикраси на будь-який смак можна придбати на сайті магазину oniks.ua. Для цього вам навіть не потрібно буде виходити з дому. Замовляйте вишукану біжутерію найкращої якості в режимі онлайн.

Компанія пропонує надзвичайно великий вибір каблучок, сережок, кулонів, хрестиків та браслетів, а також ланцюжків та кольє. В магазині «Онікс» ви знайдете прикраси не лише для чоловіків та жінок, але й для дітей. Детальніше ознайомитися з асортиментом прикрас можна в електронному каталозі інтернет-магазину. Компанія пропонує доставку ювелірних виробів по всій території України.

Основні поради яких слід дотримуватись при виборі прикрас

Прикраси можуть не лише вдало доповнити образ, але і зіпсувати його. Для того щоб цього не сталось дотримуйтесь кількох правил при виборі коштовностей. Купуючи прикраси враховуйте свій вік. Сережки які підходять молодим дівчатам, будуть зовсім недоречними для жінок в зрілому віці. При виборі ювелірних виробів слід враховувати колір волосся, шкіри та навіть очей. Володаркам світлої шкіри підійдуть прикраси з жовтого золота. Тим у кого шкіра засмагла слід придивитися до прикрас з білого золота та срібла. Якщо мова йде про вибір сережок, то тут потрібно звернути увагу на форму обличчя та зачіску. Маєте подовжену форму обличчя? Тоді можете сміливо купувати довгі сережки. Коли ж форма вашого обличчя кругла, краще віддати перевагу сережкам-пуссетам. Не забувайте також дотримуватись певних правил у носінні прикрас. Головне правило – не вдягайте занадто багато коштовностей. Дурним тоном також вважається змішування одразу кількох видів металів у одному образі.

Перейти до вмісту