Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Громадський бюджет: у Кременчуці цьогоріч передбачили майже 15 млн грн

У Кременчуці кілька років поспіль реалізується міська програма «Громадський бюджет», яка є проєктом залучення громади до прийняття рішень. Головною цінністю даного проєкту є те, що саме громада у співпраці з органами місцевого самоврядування визначає куди краще витратити кошти міського бюджету, зароблені безпосередньо на місцях.

Це зазначили у Кременчуцькій міськраді.

«Коли люди самі вирішують що їм потрібно у цей час і на цьому місті – це дуже добре. Адже це не тільки показує небайдужість до свого міста, а й залучає людину до реалізації спільної мети – зробити Кременчук кращим, а життя в ньому – більш комфортним», – підкреслив міський голова Кременчука Віталій Малецький.

За роки роботи над реалізацією проєкту «Громадський бюджет Кременчука» відбулися суттєві зміни як у його змісті, так і частині фінансування. Дитячі та спортивні майданчики, енергоефективне освітлення у школах, встановлення нових зупинок транспорту, облаштування нових скверів замість занедбаних та забутих пустощів, – все це «Громадський бюджет». У цьому році сума «Громадського бюджету-2020» складає майже 14,9 млн грн.

Перейти до вмісту