Ви тут:
передвиборча агітація Полтавщина Суспільство 

До команди «Довіри» приєдналися потужні керівники Олександра Шереметьєва, Євгеній Кусяка та Дмитро Аранчій

Олександра Шереметьєва – взірець справжнього і досвідченого керівника. Має дві освіти за спеціальностями «Агрономія» і «Державне управління». Працювала агрономом в різних господарствах. Потім була призначена Головою Кременчуцької районної державної адміністрації.

Її досвід та навички, отримані у кількох важливих сферах, високо оцінили односельці, тому у 2009 році запропонували їй очолити Омельницьку сільраду. У 2015 році, завдяки далекоглядності Олександри Іванівни, створили Омельницьку територіальну громаду. Завдяки цьому, після реформи децентралізації, вона одна із перших стала ефективніше використовувати кошти на благо громади, пише офіційна сторінка «Довіра Полтавщини».

Завдяки Олександрі Іванівні громаді вдалося розв’язати пріоритетні питання. Побудували систему водопостачання та водовідведення у населених пунктах Омельницької громади. Залучили інвесторів для розміщення сонячної електростанції у Запсіллі. Створили та активно розвивають освітній культурно – спортивний простір «Злагода». Відкрили та організували роботу інклюзивно-ресурсного центру «Надія» в Демидівці. Втілили програму вуличного освітлення в населених пунктах. Створили сучасний ЦНАП.

«Мені завжди Бог посилав дуже добрих людей, які йшли зі мною по життю. Прекрасна команда працює зараз поруч зі мною в нашій громаді. Ми актуалізували Стратегію розвитку громади на 2020 – 2027 роки та продовжуємо активну працю щодо її втілення. Ми – однодумці, ми – патріоти. Ми готові до викликів сьогодення! Я безмежно довіряю людям, тому й сама живу так, аби люди довіряли мені! Тому мій вибір зрозумілий – партія «ДОВІРА», – наголосила вона.

За її словами, маючи таких лідерів, як народний депутат Олег Кулініч і голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, ми зможемо зробити багато добрих та корисних справ, подолати усі труднощі задля блага Полтавщини, України та українського народу.

Аби зробити Полтавщину успішним краєм, треба починати з найменшого. Камінь за каменем прокладати фундамент із реальних справ для громади. Так вважає перший заступник голови Піщанської сільради Євгеній Кусяка, який постійно працює задля розвитку своєї громади. Аби ще ефективніше реалізувати плани щодо розвитку краю, управлінець залучився підтримкою команди «ДОВІРИ» і висунув свою кандидатуру у депутати Полтавської облради.

Корінний мешканець Піщаного, Євгеній Кусяка є справжнім патріотом свого краю. Тому управлінську діяльність постійно поєднує з піклуванням про малу батьківщину. За його безпосередньої участі реформували первинну ланку медичної допомоги на території Піщанської ради: відремонтували Піщанську амбулаторію та закінчили будівництво Кривушівської амбулаторії загальної практики та сімейної медицини. Оновили Піщанський центр культури та дозвілля, Гориславський сільський клуб. Мешканці Піщаного відтепер мають змогу тренуватись, брати участь в спортивних змаганнях, та приймати гостей на новенькому стадіоні.

Як перший заступник Піщанського сільського голови, Євген Кусяка опікувався проєктуванням та придбанням станції сортування твердих побутових відходів та створенням комунального підприємства «Місцева пожежна охорона» Піщанської сільської ради.

«За минулі роки вдалося зробити чимало. Спільними зусиллями команди Піщанської тергромади поліпшили матеріально-технічну базу медичних закладів, утеплили Піщанську гімназію, провели капітальні та поточні ремонти закладів освіти, створили Центр надання адміністративних послуг та місцеву пожежну охорону. І практично завершили реконструкцію приміщення нового дитячого садочка та започаткували будівництво багатьох об’єктів благоустрою населених пунктів», – розповів Євгеній Владиславович.

Зроблено багато, проте чимало ще доведеться реалізувати. Аби це було можливо, слід долучитися до потужної команди – вважає пан Євгеній, саме тому він і обрав «ДОВІРУ».

«Постать лідера партії «ДОВІРА» Олега Івановича Кулініча – запорука рішучості та результативних змін на краще! Верховна Рада, депутатом якої він є – дуже потужний інструмент, який дозволить втілити в життя багато планів, знайти реальні шляхи для розвитку Полтавщини. Саме тому я впевнено йду до перемоги разом з командою «ДОВІРИ», – зазначив кандидат у депутати.

Також до команди «ДОВІРИ» приєднався один із тих, хто щодня слідкує за якістю наданих послуг у будь-якій сфері. Це кандидат у депутати Полтавської міської ради Дмитро Аранчій.

Наразі він працює заступником начальника головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. Здійснює державний контроль за багатьма сферами – це і контроль за якістю харчових продуктів, і санітарне законодавство, і захист прав споживачів тощо. Юрист, економіст і технолог за освітою, Дмитро Сергійович тривалий час працював у автомобільній та аграрній сферах. Протягом своєї діяльності, він взаємодіяв із абсолютно різними людьми, вивчав проблеми Полтави з різних боків і накопичив безцінний досвід.

Так як Дмитро Аранчій не байдужий до долі міста, він балотуватиметься у депутати Полтавської міської ради. Аби власними силами вирішити найболючіші питання. На його думку, у першу чергу варто зайнятися капітальною реконструкцією доріг. Окрім цього, зупинити відтік молоді за кордон, стимулювати розвиток власного виробництва і розвивати туристичну галузь Полтавщини.

Дмитро Аранчій переконаний: вирішити ці проблеми йому допоможе «ДОВІРА». На його переконання, це команда професіоналів, яка на всіх рівнях представлятиме інтереси Полтавщини та її мешканців.

Нагадаємо, що раніше до партії «Довіра» приєдналися депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов, Олександр Сухань, Олександр Путря, Людмила Овчаренко, депутатка Полтавської міськради і заступниця керівника апарату — керуючого справами виконавчого апарату Полтавської облради Тетяна Паутова та ін.

Також до «Довіри» долучилися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, секретар Миргородської міськради Наталія Гирка, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, голова Комишнянської селищної ради Володимир Харченко, заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської РДА Євгеній Скиба, голова Гребінківської райради Валерій Зінченко, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.

У команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ще один фаховий медик Олександр Сиченко, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Віталій Зелюк, успішні підприємці і громадські діячі Володимир Опришко та Юрій Кривошеєв, очільник обласного осередку «Союзу осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, заслужена працівниця культури Валентина Вождаєнко, управлінець Олена Харченко, аграрії Іван Степаненко, Сергій Коваленко, Василь Кириченко.

Прес-служба політичної партії «Довіра»

Перейти до вмісту