Ви тут:
передвиборча агітація Полтавщина Суспільство 

До команди «Довіри» приєдналися голова Шишацької ОТГ Олександр Тутка, голова Чорнухинської ОТГ Олександр Василенко, аграрій Володимир Разнов, лісівник Роман Сендзюк

До команди політичної партії «ДОВІРА» приєднався голова Шишацької ОТГ Олександр Тутка.

За час, поки Олександр Тутка займає посаду голови, Шишацька громада набула зовсім іншого вигляду. Вона стала більш комфортною для мешканців. Однак на зробленому не варто зупинятись, тому пан Олександр балотуватиметься на голову громади і на майбутніх виборах, аби й надалі розвивати Шишаки та регіон в цілому.

«Будемо поєднувати пріоритети громади з загальнодержавними інтересами, створювати на місцях осередки стабільності і міцності, опираючись на які наша держава подолає політичні, економічні та пандемічні випробування. Державу треба розбудовувати з низів. Нашій громаді є що розбудовувати у наступні п’ять років. Там, де є успіхи (а вони у нас і в медицині, і в освіті, і в наданні соціальних послуг, і в комунальній галузі) ще зримішими стають проблеми», – зауважив Олександр Тутка.

Олександр Тутка вважає, що господарювати в громаді і відстоювати її інтереси перед державою можна тільки спільно зі зрілою досвідченою командою. Саме таку він побачив у «ДОВІРІ».

«З упевненістю приєднався до партії народного депутата України Олега Кулініча «ДОВІРА». До тих, кому довіряють люди за їхні конкретні справи. Серед моїх однодумців, кандидатів «ДОВІРИ», люди, за плечима яких роки результативної праці у різних галузях. Люди, які ніколи не опускали рук, які звикли долати труднощі і знають ціну перемогам. Люди змісту – у словах і ділах», – повідомив Олександр Іванович.

До лав «Довіри» також долучився голова Чорнухинської територіальної громади Олександр Василенко

Олександр Михайлович очолив громаду 5 років тому, і за цей період йому вдалося досягти безлічі позитивних змін. Своїми стараннями він зрушив з місця питання, які не вирішувалися роками: поліпшив благоустрій громади, розвинув та створив нові комунальні підприємства, відремонтував водогони. Окрім цього, здійснив капітальний та поточний ремонт доріг, відновив вуличне освітлення, оновив парк спеціалізованої техніки, яка працює на благо громади. За сприяння Олександра Василенка організували централізований збір та вивіз побутового сміття. Запровадили систему сортування та систему роздільного збору сміття.


Значну увагу він приділяє підростаючому поколінню громади – капітально ремонтують освітні заклади, утеплюють фасади, замінюють покрівлі, реконструюють системи опалення. Як молода енергійна людина, він приділяє увагу розвитку культури та спорту в громаді.

Одним із пріоритетних напрямів роботи Олександр Миколайович вважає покращення умов для розвитку малого та середнього бізнесу, створення нових робочих місць. Нагальним питанням є поповнення бюджету громади, при чому не лише для реалізації нових проектів, а і для підтримки багатьох соціальних сфер, що потребують бюджетного фінансування. Адже з 2019 року держава суттєво скоротила видатки на такі галузі, як медицина, освіта, культура, а їх утримання переклала на плечі самих громад.

Як зауважив Олександр Василенко, він вирішив приєднатись до команди «ДОВІРИ», адже побачив реальні справи та потенціал її представників.

«Олег Кулініч представляє Полтавщину у Верховній Раді. Це справжній депутат, який не раз доводив свою відповідальність та відданість рідному краю. Олександр Біленький підтримав такий важливий проект для Чорнухинського краю, як капітальний ремонт дороги Чорнухи–Лубни, та неухильно працює в інтересах громад області. Спільно ми зможемо зробити багато корисних справ для розвитку нашої громади», – повідомив Олександр Василенко.

До команди партії «ДОВІРА» доєднався також потужний агроном, кандидат в депутати до Полтавської міської ради Володимир Разнов.

Володимир Олександрович – головний агроном ПП «ЗЗ-Агро», який знає ціну хлібові та важкій людській праці. Він прагне підвищення соціальних стандартів, пільгового кредитування молодіжного житла, а також зростання пенсій та заробітних плат, аби українці жили краще.


Сільськогосподарською діяльністю Володимир Олександрович займається понад 20 років. Допомагає людям, співпереживає їм та прагне до змін.

«На сьогодні село потребує вирішення багатьох проблем. На зміну зруйнованим підприємствам мають прийти сучасне виробництво, сільськогосподарські комплекси. Люди мають отримати роботу, а молодь – надійні перспективи. Ми завжди намагаємося допомагати людям. Працюємо постійно. І в Супрунівці, і в Гожулах, Абазівці, Мачухах, Мильцях і у Кобеляцькому районі ми виділяли кошти на ремонти та закупівлю обладнання для дитячих садочків, шкіл, допомагали ФАПові, надавали продукти харчування для навчальних закладів. І це не залежить від того депутат я чи ні. Я робив це завжди і ніколи не хизувався, бо ж вважаю, що так і має бути. Можеш – допоможи. Саме за таким принципом я живу. Взимку наші трактори завжди розчищають шляхи у селах, і робитимемо ми це й далі. Є у планах ремонт дороги в одному із сіл. Ми й церкви підтримуємо у селах. А ще – у нас немає жодного незареєстрованого паю, ми за кожний платимо податки», – розповів Володимир Разнов.

Аби усе це реалізувати, Володимир Олександрович залучився підтримкою «ДОВІРИ» і йде на вибори.

«Я знаю Олега Кулініча, я бачу, як він працює. Якби усі так працювали, то й жили ми б, мабуть, краще. Якщо людина живе по закону, видумувати нічого не потрібно – що вчора було ти знаєш, що буде сьогодні знаєш, як ти житимеш завтра, теж знаєш. Мені подобається команда, з якою йду. Це достойні люди, які працюють на благо. Тож, я впевнений, що довіру людей ми виправдаємо і разом зможемо змінити життя на краще», – сказав Володимир Разнов.

До когорти дієвих лідерів команди «ДОВІРИ» доєднався також заслужений лісівник України, директор Лубенського лісотехнічного коледжу Роман Сендзюк.

Роман Васильович не лише депутат Лубенської міської ради, а й кандидат сільськогосподарських наук, Заслужений лісівник України, Відмінник освіти України, Відмінник лісового господарства України, директор Лубенського лісотехнічного коледжу, якому присвятив 34 роки свого життя. Він доклав чимало зусиль для розвитку коледжу та міста, виховав не один десяток студентів, які його поважають і довіряють.

За час його роботи на посаді відновлено матеріально-технічну базу коледжу, застосовано енергозберігаючі технології при його утепленні й естетичному оформленні. На території коледжу побудовано спортивний майданчик із штучним покриттям. Роман Васильович брав активну участь у реалізації соціальних проектів Лубенської міської ради і успішно впроваджує європейські освітні технології.

Аби розвивати освіту на Лубенщині, Роман Сендзюк балотується в депутати Полтавської обласної ради. Для цього залучився підтримкою «ДОВІРИ».

«Долучитися до команди «ДОВІРИ» вирішив тоді, коли ознайомився з її ідеологією. Важливо, що лідерами політсили є Олег Кулініч та Олександр Біленький, яким не байдуже майбутнє Полтавщини. Це люди, які працюють чесно, відкрито і прозоро. Тому, обрав команду найкращих, – команду «ДОВІРИ», – пояснив освітянин.

Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіра» приєдналися депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов, Олександр Сухань, Олександр Путря, депутатка Полтавської міськради і заступниця керівника апарату — керуючого справами виконавчого апарату Полтавської облради Тетяна Паутова та ін.

Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, голова Комишнянської селищної ради Володимир Харченко, заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.

У команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко, очільник Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, заслужена працівниця культури Валентина Вождаєнко, аграрії Іван Степаненко, Сергій Коваленко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.

Прес-служба політичної партії «Довіра»

Перейти до вмісту