Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Богдана Бабіча офіційно призначили заступником голови Полтавської облдержадміністрації

1 жовтня Богдан Юрійович Бабіч офіційно приступив до виконання обов’язків на посаді заступника голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Полтавської обласної державної адміністрації.

Відповідне розпорядження про призначення голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав 28 вересня 2020 року.

 

Новопризначений заступник голови ОДА впроваджуватиме діджиталізацію регіону в таких напрямках: створення реєстрів для органів місцевого самоврядування області, оцифровування бізнес-процесів структурних підрозділів обласної державної адміністрації, їхня взаємодія з державними реєстрами, розбудова мережі ЦНАП області за єдиними стандартами та правилами, підключення всіх соціально-економічних об’єктів до мережі Інтернет.

Біографічна довідка

Богдан Юрійович Бабіч народився 20 листопада 1985 року в Полтаві. У 2009-му закінчив Полтавський національний технічний університеті імені Юрія Кондратюка за напрямком «Економіка підприємства».

Працював інспектором комунального підприємства «Дизайн міського середовища» Полтавської міської ради, менеджером із права, бухгалтерського обліку, досліджень ринку, консультацій з питань комерційної діяльності та управління у ФОП.

У 2009-2016 роках був фізичною особою-підприємцем у Полтаві. У 2014-2020 роках працював заступником директора комунального підприємства «Міськоформлення» Кременчуцької міської ради, де створював муніципальну інформаційну систему.

Перейти до вмісту