Ви тут:
Спорт Суспільство 

Баскетбол: головний тренер “Черкаських Мавп” захворів на COVID-19

Наразі хворіють гравці основної та другої команди.

Як розповіли у Федерації баскетболу України, не оминула хвороба і головного тренера команди Суперліги Паріматч Максима Міхельсона.

“Якщо чесно, самопочуття жахливе. Четвертий день висока температура. Все тiло ломить, кашель розриває груди, слабкiсть. Тепер розумію наших хлопців і дуже їм вдячний за те, що вони відразу після цієї хвороби виходили на майданчик і допомагали команді, коли це було дуже потрібно. Це варте поваги. Не уявляю, якби мені довелося вийти на майданчик сьогоднi, або навiть через тиждень – це було б дуже непросто.
Стосовно мого повернення, складно зрозуміти, коли це буде. Як ми могли пересвідчитися на команді, у всіх коронавірусна хвороба минає по-різному. Хтось вже за тиждень мав негативний тест і повернувся до роботи, а інші довше. Сергій Попов вже третій тиждень отримує позитивний тест, хоча почуває себе нормально”, – розповів фахівець.

Читайте також: збірна Бельгії втратила лідера команди перед матчем проти України

«Черкаські Мавпи» — український баскетбольний клуб з міста Черкаси, заснований 2003 року як Рятівник-Черкаси. З 2004 року існує під назвою «Черкаські Мавпи».

Перейти до вмісту